Reinsdyrslede observert rundt Bodø

jul

Det var ved middagstid i går at observatørene i NCC først ble klar over et flyvende objekt på vei mot Norge. På dette tidspunktet var sikker identifikasjon ikke mulig.

Objektet hadde retning Granåsen, Trondheim, Norge. Nå er reinsdyrsleden observert rundt Bodø ifølge flere troverdige kilder til Bodøposten.no.

NCCs Digital Santa Team, bestående av selskapets ledende digitale eksperter ble umiddelbart koblet på. Stemningen blant nisseobservatørene var til å ta og føle på. Observasjonen ble bekreftet, og kort tid etter ble de unike bildene fanget opp.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

– Dette er utvilsomt årets høydepunkt, man vet jo aldri hvor nissen først melder sin ankomst. Gleden var derfor stor når vi forsto at Granåsen var valgt, sier Stine Stenberg Stensheim, komersiell sjef for NCCs Granåsen-prosjekt og senior nisseobservatør.

Nisseobseratørene i NCC går i gang med sine oppgaver 10. desember hvert år. I nært samarbeid og i samspill med nisseobservatører i andre land nord for 60. breddegrad holder de et våkent øye med luftrommet.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Tor Heimdahl legger ikke skjul på at det selvsagt er litt konkurranse mellom de ulike landene om hvem som først oppdager nissen og hvor han melder sin ankomst først. Men han understreker at alle gleder seg med hverandre.

– Vi har dialog gjennom hele året, med felles planlegging opp mot prosjektstart 10. desember. Fra 10. desember og frem til vi har en positiv identifikasjon jobber vi i nært samspill, avslutter Heimdahl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.