Saltdalsbygg finalist i EY Entrepreneur Of The Year

snekker

Etter seks regionale finaler rundt i landet er de nominerte nå klare til nasjonal finale i EY Entrepreneur Of The Year, verdens største vekstskaperprogram. Og Saltdalsbygg er en av finalistene.

Saltdalsbygg i Nordland er en av de ledende hytteprodusentene i Norge og leverer blant annet ferdige modulhytter. I 2000 tok Per Aronsen og Ole Monsen over ledelsen av bedriften. De hadde lang erfaring med utvikling av egne selskaper. Vektskaperne driver effektivt ved å utnytte avansert teknologi og automatisering. Saltdalsbygg har 187 ansatte og omsatte i 2016 for 546 MNOK. Johan H. Andresen-eide Mestergruppen har i år kjøpt 75 prosent av aksjene i Saltdalsbygg.

Les også:  Romindustrien i nord skyter fart

28. november møtes noen av Norges fremste vekstskapere, og vinneren her blir Norges representant i World Entrepreneur Of The Year in Monaco til sommeren.

– EY Entrepreneur Of The Year er en hyllest til gründerne, vekstskaperne og entreprenørene i næringslivet. Disse bidrar med skapende ideer, nye produkter, arbeidsplasser og skatteinntekter som bringer hele samfunnet videre, sier EY-partner Terje Andersen, ansvarlig for programmet i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.