steddy

Steddy er klar for Nord-Norge

Norges nye håndverkstjeneste, Steddy, lanseres i Lofoten, Vesterålen, Narvik, Bodø, Harstad og Tromsø. – Nord-Norge har en stor andel boliger bygget i etterkrigstiden med behov for oppgradering av ulik art. Det er... Les mer »
nordvik

Lexus Bodø utvider i Nordland

I 2020 åpnet Nordvik et nytt og moderne showrom for Lexus i Bodø. Nå utvider de tilbudet og tilbyr salg via Toyota forhandlerne sine fra Namsos til Harstad. Samarbeidet markeres med kundekveld... Les mer »
møbelringen

Møbelringen inntar Vesterålen

Møbelringen åpner ny butikk i Vesterålen, midt mellom Harstad og Lofoten. – Vi vil gjøre det enklere for kundene å komme til oss, både med nettbutikk og flere fysiske butikker over hele... Les mer »
nfk

Kronprinsen besøkte Xplore North

Tre unge mennesker fra nord, som alle jobber med energi, ønsket kronprins Haakon velkommen til den felles nordnorske standen under oljemessa i Stavanger nylig. Kristiane Mauno Krystad – Arctic Energy i Finnmark, Signe... Les mer »
nfk

Markedsfører Nord-Norge med Xplore North under Oljemessa i Stavanger

– Oljemessa i Stavanger (ONS) har gått fra å være en arena for olje og gassindustrien til en bred energimesse, der også fornybarindustrien tar en stadig større plass. Derfor er det viktigere... Les mer »
bygg snekker måling

Boligkjøper i Harstad fikk over 90% av kjøpesummen tilbake

Etter et kjøp av en leilighet i Harstad ble det ble avdekket en rekke mangler. Blant annet var det uklart hvorvidt etableringen og ombyggingen av leiligheten var omsøkt og godkjent av kommunen.... Les mer »
nfk

Guttas Campus Nord-Norge får 240 000 kroner

– «Guttas Campus» kan bidra til at gutter som vil gjøre en ekstra innsats får en bedre start på videregående skole, sier fylkesråd for utdanning Elin Dahlseng Eide. «Guttas Campus» er en... Les mer »
deadline

Karina fra Harstad bak ny design for Visit Vesterålen

I ett år har Visit Vesterålen jobbet med å skape en ny visuell sammen med Karina Hvidsten, som bor og jobber fra Harstad. Målet med den nye merkevaren er å skape stolthet blant... Les mer »
statens vegvesen

Nå skal det bygges ny hovedveg i Harstad

Byggingen av Harstads nye hovedveg fra Kanebogen til Seljestad starter i mars. Det er klart etter at Statens vegvesen og Anlegg Øst Entreprenør i dag kunne signere den formelle kontrakten for det... Les mer »
sykehus doktor

Sykehuspost i Narvik betales av næringslivet? – Jeg syns det er ganske alvorlig

I Narvik kommune må kanskje det private næringslivet finansiere et offentlig sykehustilbud. Det har fått flere fagfolk til å reagere, ifølge NRK. – Er det sånn at det private skal gå inn... Les mer »