svolvær

Hotelldirektør i Svolvær vil forby utleietjenesten Airbnb

Det florerer med Airbnb-muligheter om du vil reise til Lofoten. Men nå vil en hotelldirektør forby utleietjenesten, opplyser NRK. – Jeg mener vi burde forby Airbnb i Lofoten og andre turistutsatte områder... Les mer »
thon

Thon Hotels utvider i Norge med nytt partnerhotell i Vesterålen

Thon Partner Hotel Sortland i Vesterålen er nytt partnersamarbeid for Thon Hotels fra 1. mars 2023. Det nye partnerhotellet åpner 1. mars 2023 og ligger på Sortland i hjertet av Vesterålen og... Les mer »
skagen hotel

Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med... Les mer »
thon hotel nordlys

Test: Perfekt frokost hos Thon Hotel Nordlys i Bodø

Det finnes mange fine hoteller i Bodø, et av de flotteste er det relativt nye hotellet Thon Hotel Nordlys i Bodø. Hotellet ligger sentralt i Bodø sentrum rett ved idylliske småbåthavna. Thon... Les mer »
mat middag

Støre-regjeringen svikter vanlige arbeidsfolk

Støre-regjeringens forslag til kompensasjons- og lønnsstøtteordninger fører til at hotellbransjen frykter permittering av tusenvis av ansatte få dager før jul. Forventningene til den lenge lovede lønnsstøtteordningen ble ikke innfridd for de store... Les mer »
Thon Hotels

Skagen Hotel i Bodø blir Thon Partner

Skagen Hotel blir ny Thon Partner i Bodø. Skagen Hotel har en sentral, men rolig beliggenhet. Hotellet har 70 gjesterom og suiter, frokostsal, lobby, peisestue og tre møterom. Skagen Hotel ligger i... Les mer »
overnatting motell

Ingen koronasmittet – Thon Hotell Lofoten i Svolvær må stenge likevel

Hotellsjefen ved Thon Hotel i Lofoten mener den siste koronainnstrammingen rammer urettferdig. – Hotellbransjen i Lofoten settes 30 år tilbake i tid, sier Erik Taraldsen til NRK. Det ikke registrert en eneste... Les mer »
sommer

Nå kan gjester sjekke ut selv hos Thon Hotels

Med Thon Hotels-appen kan gjester nå selv sjekke ut av hotellrommet, raskt og enkelt. – Vi er fornøyd med å tilby gjestene våre digital utsjekk som en ny funksjonalitet i mobilappen vår. Dette... Les mer »
norwegian

Norwegian inngår samarbeid med flere hotellkjeder

Norwegian Holidays lanserer, i samarbeid med Nordic Choice Hotels, Scandic Hotels og Thon Hotels, pakkereiser til en rekke destinasjoner i Norge. Nå blir det lettere å kombinere flyreise og hotellovernatting for alle... Les mer »
thon hotels

Slik blir nye Thon Hotel Harstad

Thon Hotels utvider i Harstad. Totalt blir hotellet på 10,000 kvadratmeter fordelt på 190 rom og et stort konferansesenter med plass til 500 personer. – Thon Hotel Harstad ligger både sentralt og... Les mer »