Test: Perfekt frokost hos Thon Hotel Nordlys i Bodø

thon hotel nordlys

Det finnes mange fine hoteller i Bodø, et av de flotteste er det relativt nye hotellet Thon Hotel Nordlys i Bodø. Hotellet ligger sentralt i Bodø sentrum rett ved idylliske småbåthavna.

Thon Hotel Nordlys i Bodø har en bar og Egon restaurant i første etasje og er i gåavstand til det meste i Bodø som Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset, restauranter, barer og puber.

Det er nok sikkert lite som skiller de største hotellene i Bodø når det gjelder standarden på rommene, det viktigste for mange besøkende i Bodø er nok hotellfrokosten. Bodøposten.no har derfor testen frokosten hos Thon Hotel Nordlys i Bodø;

Les også:  Gi julegaver til trengende på Quality Hotel Ramsalt og Comfort Hotel i Bodø

Spisesalen er moderne og har dempet og behagelig belysning, forskjellige sittegrupper og utsikt rett mot havnen.

Frokostbuffeten var overraskende stor og det bugnet av det meste. Det var flere typer brød, og brødet var rykende ferskt. Det var masse typer pålegg, juicer, flere typer kaffe, kjeks, frokostblandinger, knekkebrød, croissanter, varmretter og så videre. Det var til og med varme pannekaker.

Utvalget var i det hele tatt imponerende. Det samme var kvaliteten på det som ble testet. Brødet var imponerende, til og med croissantene var rykende ferske. Men best av alt var kanskje kaffen, den var kjempegod! Det var også flere typer frokostblandinger for de som er interessert i det.

Les også:  Bodø kommune fikk arbeidsgiverpris

Personalet var dessuten flinke til å rydde opp etter gjestene og å etterfylle ting som var i ferd med å bli tomt. Det hele var i grunnen ganske imponerende. Spesielt med tanke på prisinvået og beliggenheten på hotellet.

Jeg har vært på Thon hotell tidligere, og jeg kan ikke huske at det har vært så bra frokost før. Ikke vet jeg, men hotellfrokosten hos Thon Hotel Nordlys i Bodø imponerte virkelig. Det var noe ekstra!

Les også:  Nå starter arbeidet i Sjøgata i Bodø

Det må faktisk bli terningkast 6. Noe annet ville faktisk vært uærlig.

Med andre ord: skal du overnatte på hotell i Bodø og vil ha en perfekt start på dagen kan du trygt booke et hotellrom på Thon Hotel Nordlys i Bodø. Her får du luksus-frokost til budsjett-pris i flotte omgivelser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.