MUSIKK: R3HAB & Icona Pop tar deg tilbake til 90-tallet

warner

Vi er på god vei inn i 2019, men det hindrer ikke R3HAB og Icona Pop fra å be deg feste som om vi er tilbake på 90-tallet. Den dynamiske produsent og DJ-en har teamet opp med den svenske elektropopduoen Icona Pop på sin nyeste banger «This Is How We Party». 

Låta, som er sluppet nå, er en deilig miks av fengende melodier og fangende vokal, som drar deg ut av vintermørket og opp på dansegulvet.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Nederlandsk/marokkanske Fadil El Ghoul, (mye) bedre kjent som R3HAB, har etablert seg som en av våre mest ettertraktede elektropopprodusenter – og har hatt klippekort på hitlistene de siste syv årene, med låter som «Lullaby», «Wrong Move» og «Rumors (feat Sofia Carson)». Han forteller at samarbeidet med Icona Pop var langt fra tilfeldig.

– Jeg har vært fan av Icona Pop siden de slapp sin første singel, og jeg er veldig glad for at vi endelig kan jobbe sammen. Denne låta var kjempegøy å jobbe med, og jeg håper alle føler den positive vibben når de hører på den.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Selv mener duoen, som står bak hits som «I Love It (feat. Charlie XCX)» at 90-tallspopen lever like godt tjue år senere.

– Som de 90-tallsbarna vi er, ville vi lage en hyllest til denne hiten – som jeg mener står like sterkt på dansegulvet i dag som den gjorde da.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.