ANNONSE: Her finner du alt du trenger å vite om yoga

yoga

Yoga er i ferd med å bli en populær treningsform også i Bodø. Mange snakker om det, men ofte vet man ikke helt hva yoga trening egentlig går ut på.

Yoga er ikke bare trening, yoga er en kombinasjon av krevende kroppsstillinger, meditasjon og pusteøvelser. Tanken er at dette samlet skal gi deg en bedre helse, også mental helse. Yoga kan nemlig gjøre deg mer rolig og fokusert.

Portalen Yogalove.no har masse nyttig informasjon om yoga, dessuten finner du også en nettbutikk med alt innen yoga klær og yoga utstyr på nettsiden. Det må sies at som med andre former for trim og trening er det med yoga like viktig hvilke treningsklær og treningsutstyr du bruker.

Først og fremst vil du trenge en yoga bukse, deretter vil du også trenge en yoga matte. Både bukser og matte er veldig viktig, så her lønner det seg å bruke litt tid på å finne de beste alternativene. Det finnes også endel annet yogautstyr, men det er ikke sikkert du vil trenge alt, som for eksempel yoga DVD filmer. Men om du trener for deg selv hjemme kan det sikkert være smart.

Spashoppen.no har også et bra utvalg av forskjellige yoga produkter du kan sjekke ut.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.