Storslått åpning av Bodøs nye konsert- og kulturscene: Folkets Hus

konsert folkets hus

Bodøposten.no trykket nylig nyheten om at Folkets Hus i Bodø nå har oppgradert lydanlegg og scenen for blant annet å kunne ha konserter i det tradisjonsrike bygget i Bodø sentrum.

Tirsdag var en stappfull sal med flere navn innen Bodøs kultur- og underholdningsbransje samlet for å oppleve debuten av Bodøs nye konsert- og kulturscene.

Åpningen startet med en overbevisende demonstrasjon av lyd, røykmaskin og scenelys-effekter levert av Gaffer. Så kom Bodø-gruppen Regnvær på scenen og spilte tre låter. Det ble kort fortalt en storslått relansering på Folkets Hus.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

– Det første som skjer er at Gammelpopen skal arrangeres her i helga, de har flyttet fra SAS-hotellet til Folkets Hus, sier Tom Brenden som er en av de nye eierne av Bodø Selskapsservice som driver Folkets Hus.

Og det blir også store navn på plakaten i tiden fremover hos Folkets Hus.

– Neste helg blir det konsert og dansekveld på huset med Arne Benoni, i anledning hans nye album «Døra på gløtt», avslutter Tom Brenden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.