Nå kan gjester sjekke ut selv hos Thon Hotels

sommer

Med Thon Hotels-appen kan gjester nå selv sjekke ut av hotellrommet, raskt og enkelt.

– Vi er fornøyd med å tilby gjestene våre digital utsjekk som en ny funksjonalitet i mobilappen vår. Dette er enkelt å bruke for de som ønsker å betale og sjekke ut av hotellrommet på egen hånd, sier Morten Thorvaldsen. 

Konserndirektøren for Thon Hotels er fornøyd med at gjester får flere valgmuligheter.

Les også:  Dette fotografiet fra Arktisk vant gjev pris

– Vi ønsker å være fleksible og gi gjester flere valg når det kommer til både bestilling og betaling. Den digitale kundereisen er viktig for Thon Hotels. Vi har satset på teknologi nettopp for å kunne gjøre det enda mer komfortabelt å bo på et Thon-hotell, sier Thorvaldsen.

Mobilappen lar gjester bestille og betale for overnatting på en rask og enkel måte. Den nye funksjonaliteten i appen lanseres 23. jun for Thon DISCOVERY-medlemmer.

Les også:  Dette bør du gjøre med tilhengeren før vinteren

Jannicke Barkvoll, teamleder i IKT-avdelingen, har vært med på å rulle ut den nye løsningen.

– Utsjekk på mobil er lettvint, tidsbesparende og kontaktløst. Appen vi har utviklet er brukervennlig og laget for å gi våre medlemmer et sømløst opphold. Under fanen «Mine opphold» kan du gjøre opp regningen, legge til varer du har tatt fra minibaren og sjekke ut av rommet ditt. Dermed kan du gå rett forbi resepsjonen på vei ut. Kvitteringen ligger i appen som du kan hente frem ved behov, sier Barkvoll.

Les også:  Ny undersøkelse: Mange single velger å ikke drikke på den første daten

I første omgang gjelder utsjekk for de som er Thon DISCOVERY-medlemmer og for utsjekk av ett hotellrom.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.