KISS kommer til Norge for siste gang!

kiss

Kiss legger til flere konserter på sin avskjedsturné, End Of The Road World Tour, og gjester Øster Hus Arena i Sandnes lørdag 20. juni. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve et tidenes mest ikoniske rockeband live i Norge!

Etter en episk og veldokumentert 45-årig karriere, er KISS i gang med sin aller siste turné. Bandet solgte ut verden over i 2019, med et av de heftigste showet sine noensinne! Grunnet stor etterspørsel har de valgt å legge til noen ekstra stopp på avskjedsturnéen, som avsluttes i New York 21. juli 2021.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

KISS er kjent for sine spektakulære konserter og har i flere tiår bevist at de er et av de mest legendariske livebandene innenfor sjangeren. Det Rock & Roll Hall of Fame-innlemmede bandet, som har solgt mer enn 100 millioner album på verdensbasis, har sagt at denne turen er viet til deres millioner av KISS Army-fans.

– Bli med å hylle og ta farvel med et av verdens største band gjennom tidene, når de gjør sin siste konsert i Norge, noensinne! Dette blir en kveld for historiebøkene.» sier Martin Nielsen – Head Promoter i Live Nation Norge.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Billetter er i salg tirsdag 19. november kl. 10.00. KISS vil tilby VIP-pakker og KISS Army fan-forhåndsalg. Besøk www.kissonline.com for mer informasjon.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.