Test: Ypperlig frokost hos Skagen Hotel i Bodø

skagen hotel

Skagen Hotel i Bodø ligger sentralt ved Bodø sentrum med Stormen konserthus, kjøpesenteret Glasshuset og restauranter i gåavstand. Skagen Hotel er et Thon Partner hotell og et av hotellene i Bodø med best beliggenhet.

Det er nok ikke så mye som skiller standarden på rommene hos de store hotellene i Bodø, for turister og reisende er nok hotellfrokosten viktigst. Bodøposten.no har derfor testet frokosten hos Skagen Hotel:

Les også:  Parmaskinken har akkurat blitt sunnere og bedre

Spisesalen ligger i underetasjen og har et atrium med naturlig belysning gjennom glasstak. Frokostbuffeten hadde et stort utvalg av alt du kan tenke deg. Det var mange typer ferskt brød, det var til og med et stort utvalg av knekkebrød.

Det var også mange typer pålegg, frukt, grønnsaker, frokostblandinger, juicer, yoghurt, smoothie, kjeks og drikke. Det som ble testet er nok det de fleste bruker å spise under en frokost, og alt smakte utmerket.

Les også:  Kirkens bymisjon vant Bodø kommunes miljøpris 2023

Men det som virkelig imponerer hos Skagen Hotel er hotellets egne vri på frokosten: presskanne kaffe servert på bordet, kake, ferskpresset juice og en egen kokk som lager sveler eller varmretter som omelett for deg.

Personalet var dessuten flinke til å hjelpe og servere. Det er tydelig at Skagen Hotel tar vare på gjestene sine. Jeg må rett og slett si at jeg ble imponert.

Les også:  Veteran arrangerer kurs i styrearbeid i Bodø

Alt i alt er dette en ypperlig frokost som absolutt fortjener terningkast 6.

Så om du skal overnatte i Bodø og vil oppleve en ypperlig hotellfrokost så kan du trygt bestille rom hos Skagen Hotel, frokosten er inkludert i prisen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.