The Midnight slipper albumet «Heroes»

playground

The Midnight slipper sitt nye studioalbum i full lengde «Heroes» 9. september via Counter Records/ Playground. Sammen med dagens nyheter slipper bandet den nye singelen «Heartbeat» – et oppløftende og elektrifiserende spor som er med på å sette tonen for albumet, som ble skrevet under isolasjon av bandets Tim McEwan og Tyler Lyle. 

«Heroes» representerer et klart sonisk skifte for duoen, som har utvidet utvalget til å inkludere tre livemusikere – Lelia Broussard på bass, Royce Whittaker på gitar og Justin Klunk på saksofon og synth – med både Broussard og Whittaker som jobber sammen med dem på den nye LP som ble produsert av McEwan og mikset av Ingmar Carlson (Tate McCrae, Disclosure, Carly Rae Jepsen).

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Du kan høre dette skiftet i de nye sangene som er mer viscerale og varmere. For et band som startet som en synth-tung duo, har de kommet langt – skapt fullt realiserte arenaverdige låter. Fra den nye singelen «Heartbeat» med sine Van Halen-inspirerte synth-leads, ekkoende trommer, lagdelte vokalsang og et eksplosivt refreng til forrige måneds singel, den drivende gitarladede «Change Your Heart or Die» – Heroes innleder Midnights neste æra med noen av deres største og dristigeste sanger til nå.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Mens de tar et stort sonisk skritt fremover på Heroes, har bandets musikk fortsatt den dramatiske og nostalgiske streken de har blitt kjent for siden deres debut i 2014. Den nye LP-en gjenspeiler også selvtilliten de har fått i låtskrivingen, delvis takket være deres utvidede liveoppsett.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.