VIDEO: Robyn – Missing U

universal

Robyn blir sett på som en av de mest innflytelsesrike artistene i moderne tid. Med et banebrytende talent og et sterkt ønske om å fremme talentfulle kvinner innenfor musikk og teknologi, ser det ut til at Robyn skal ha stor innflytelse på pop- og dansemusikk, også i 2018.

Hennes 23 år lange karriere har resultert i fem studioalbum, fire singler på UK topp 10, fem Grammy-nominasjoner og millioner av streams.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Robyn har skrevet noen av de mest ikoniske låtene de siste tiårene, som «Dancing On My Own», «Call Your Girlfriend», «Hang With Me», og #1-singelen «With Every Heartbeat».

Nå er Robyn endelig tilbake med singelen «Missing U».

Låten ble skrevet og spilt inn i Paris og Stockholm, med hjelp fra Joseph Mount (Metronomy) og Klas Åhlund (Robyn, Charlie XCX, Madonna).

– «Missing U» er en låt som handler om den trippy tingen som skjer når mennesker forsvinner. Det er som om de plutselig blir enda klarere, og plutselig ser man dem overalt.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Sammen med den ferske låten har Robyn, sammen med regissør Danilo Parra, lagd en kortfilm, hvor hun har et følelsesladet møte med fans. Robyn har sagt at «Missing U» også er en beskjed til hennes fans, som hun har savnet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.