Fortsatt ledige plasser til høsten

utdanning

Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere utdanning? På Sonans Utdanning er det fortsatt ikke for sent å begynne til høsten.

Nå er opptaket til høyere utdanning over. Mange har fått tilbud om plass på førstevalget sitt, mens andre ikke. Noen står kanskje helt uten studieplass. Toget har heldigvis ikke gått.

Mange velger å ta opp fag eller ta nye fag
Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

Les også:  Jordbruksavtale: Et viktig inntektsløft

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller tar fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

Sonans har 11 privatistskoler fordelt over hele Norge, og tilbyr i tillegg privatistfag som nettstudier, som blir stadig mer populært. Det gjør det lett å finne den studieformen som passer best.

Les også:  Yrkestrafikkforbundet: Kan bli streik

– Nytt i år er også nye skoler i Sandvika og Fredrikstad.

Åpent i hele sommer
Sonans har åpent i hele sommer og har tilgjengelige rådgivere ved alle skoler.

– Rådgiveren vil kunne finne ut hva som er riktig for akkurat deg. De fleste har lang erfaring og vet hva som er lurt å gjøre for å komme dit du vil.

Rådgivningstime kan bestilles på sonans.no. Det er også mulig å få en drop in-time ved alle skoler. Rådgivningen er gratis og uforpliktende.

Les også:  Avvikler utskjelt arbeidsgiveravgift

– Passer det ikke å ta en rådgivningstime på én av våre skoler, kan man få rådgivning digitalt eller via telefon.

Løpende opptak
Sonans har studiestart i slutten av august. Man kan søke helt frem til studiestart.

– Men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass hos oss, avslutter Aamold.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.