MUSIKK: Ane Brun ute med låta «Nærmere»

hes

Ane Brun er klar med enda en single fra sitt kommende album, der hun har oversatt flere av sine nyeste låter til morsmålet. Denne gang har turen kommet til låten «Nærmere», en oversettelse av «Closer» fra det prisvinnende albumet «How Beauty Holds the Hand of Sorrow» fra 2020.

– «Nærmere» er en låt som tar for seg den evige påstanden om at vanskelige tider kan gjøre deg sterkere. Min erfaring er at uttrykket «If it doesn’t kill you it makes you stronger» stemmer ganske bra. Men jeg er også sikker på at det finnes unntak. Om det ikke gjør deg sterkere, hjelper det deg i allefall med å utvide perspektivet, forteller Ane.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Nylig hentet Brun ut enda flere priser for de to albumene hun slapp i 2020, som Årets tekstforfatter og Årets låtskriver under den årlige prisutdelingen til Musikförläggarna i Sverige.

Tidligere i år ble Brun tildelt to priser under Grammis i Sverige, i kategoriene Beste alternative popalbum (After the Great Storm) og Årets komponist.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.