Her er dyreste og billigste studentbolig i Bodø

cv mal

Mange studenter sliter med å finne finne seg boliger i fylkeshovedstaden i Nordland, og prisene på husleie varierer mye i Bodø og områdene rundt.

Ifølge Khrono.no er dette billigste og dyreste studentboliger i Bodø hos Studentsamskipnaden i Nordland (Studentinord):

  • Dyrest: Mørkvedlia, kr 5310/mnd 14 kvm, eget bad, 6 eller 14 deler kjøkken.
  • Billigst: Nedre Hammarlia, kr. 4820/mnd 12 kvm, 5 deler bad, 5 deler kjøkken

Studentinord tilbyr rimelige boliger, men de har tydeligvis ikke plass for alle. Bodøposten.no har tidligere publisert saken om at Scandic Bodø tilbyr månedsleie for studenter i Bodø som hadde vansker med å skaffe seg studentbolig.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

NRK publiserte også en sak der studenten Ingvild Sibbern (25) hadde problemer med å finne seg en rimelig plass å bo i Bodø.

– Jeg vurderte en hybel til 8000 kroner i måneden. Men da jeg kunne få et hotellrom med frokost inkludert til 500 kroner mer, gikk jeg for det, sa hun til NRK.

Og for mange tilflyttende studenter er det ikke bare bolig som er et problem, men også midlertidig lagring av innbo og verdigjenstander. For mange er leie av minilager en god løsning.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

– Vi tilbyr leie av minilager sentralt i Bodø. Her kan du leie nye, tette og ventilerte lagercontainere til lagring av møbler og innbo til flytting. Vi har gratis lån av forsikringsgodkjent hengelås samt prisgaranti og ingen depositum, sier Dag R. Stenberg i 123 Minilager i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.