ANNONSE: Derfor blir vi så glade når du får blomster

Det å gi noen blomster er noe man er skikkelig hyggelig. Ikke bare fordi de som mottar disse blomstene vil bli glade for det, men også fordi det er en enkel og virkningsfull måte å vise noen at man setter pris på dem. Derfor er det å sende blomster en av de beste måtene du kan vise noen at du er glad i dem på – og i denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor det er slik – sånn at du kanskje får enda mer motivasjon til å gjøre dette litt oftere. 

Det å sende noen blomster fra for eksempel https://www.euroflorist.no/ er noe vi alle sammen kan gjøre litt oftere. For det å gi blomster til noen er noe vi gjør alt for sjeldent, spesielt med tanke på hvilken effekt dette faktisk kan få for den man gir blomster til og ikke minst det forholdet man har til dem. Men hvorfor blir man så glad når man får blomster?

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Enkel gest, stor glede 

Det å gi noen blomster er en utrolig hyggelig gest, som ofte koster deg mye mindre enn det betyr for den som mottar dem. Enten de sendes med bud på døra eller kommer sammen med deg selv, er det en helt utrolig fin gave å få av noen. Under skal vi se litt nærmere på hvorfor dette med å gi blomster er en ting som veier så tungt for mange:

  • Det viser at du kan gjøre tanke til handling. Her er det virkelig lagt vekt på å faktisk glede noen og ikke bare tenke på at det hadde vært koselig å gjøre noe for noen. Det å faktisk ta grep og gjøre det man tenker på er noe som er utrolig mye mer virkningsfullt enn man tror – også bare på grunn av hva det faktisk representerer.
  • Det er en enkel måte å vise noen at du tenker på dem. Her har du rik mulighet til å gi noen en skikkelig god følelse av å bli sett og prioritert, noe som er essensielle deler av et forhold.
  • Det er en måte å vise noen av du kjenner dem på. Det at de rundt oss kjenner oss er en utrolig god følelse, og det å velge de riktige blomstene er en måte å gjøre akkurat dette på, og skal på ingen måte undervurderes, for her er det masse potensiale.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.