Stenger fylkesveg 7668 i Øksnes

nfk

Nå blir det tre uker med stengt veg kveld og natt på fylkesveg 7668 mellom Myre og Stø. Årsaken er vegarbeid med skifte av stikkrenner.

I Vesterålen skiftes det totalt 150 stikkrenner i år,  og nå er turen kommet til vegen mellom Myre og Stø i Øksnes kommune.

I perioden onsdag 4.oktober–fredag 27. oktober 2023 blir fv. 7668 stengt i tidsrommet klokka 19:00–06:00. Det er ingen omkjøringsmulighet. Det blir fri ferdsel natt til lørdager og søndager.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Vi kommer dessverre ikke utenom stengt veg når vi skal skifte stikkrenner, ettersom vegen blir gravd over. Her jobber vi på kveld og natt, så da blir trafikken heldigvis mindre berørt, sier faggruppeleder Jim Roger Andersen i Nordland fylkeskommune.  

Det er Staven grus som utfører jobben her på vegne av Nordland fylkeskommune.

Arbeidet starter på Stø onsdag 4 oktober og fortsetter i retning Myre. 

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

– Ring Vegtrafikksentralen på telefon 175 hvis du vil ha mer informasjon om hvor arbeidet skal foregå samme kveld/natt, sier Andersen. 

Oppdaterte trafikkmeldinger finnes på 175.no. Vær oppmerksom på at det kan bli endringer/justeringer.

– Sjekk gjerne hele strekningen du skal kjøre, i fall det er arbeid andre steder som påvirker fremkommeligheten din, sier Andersen. 

Utskiftingen er et forarbeid til at det skal asfalteres senere. I denne omgangen blir det fortløpende asfaltert der stikkrennene er skiftet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.