nfk

Fri ferdsel på dagtid i Ryggedalstunnelen

Fra lørdag 19. november er det kolonnekjøring kun på kveld og natt i Ryggedalstunnelen. Fra lørdag 19. november ble det altså fri ferdsel på dagtid gjennom fv. 820 Ryggedalstunnelen.    – Nå blir... Les mer »
nfk

Ryggedalstunnelen åpen i fellesferien

Nå er det blitt fri ferdsel i Ryggedalstunnelen mellom Bø og Øksnes kommuner i Nordland. Kolonnekjøringen starter igjen mandag 1. august. I tre sommeruker skal det bli litt lettere å være trafikant... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Ryggedalstunnelen

Politiet har fått en melding om trafikkulykke i Ryggedalstunnelen i 12-tiden onsdag, en bil skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Tunellen er nå stengt, og en person skal være skadet.... Les mer »
politiet

17-åring funnet etter leteaksjon i Nordland

En 17 år gammel gutt er funnet etter å ha kommet bort fra vennene sine ved Øvre Høydal i Øksnes kommune i Nordland natt til søndag, opplyser Resett. Gutten ble funnet etter... Les mer »
politi

Stor leteaksjon etter savnet gutt på 10 år på Myre

Det gjennomføres leteaksjon etter en 10 årig gutt ved navn Theodor, som er savnet fra en bolig på Myre ved Øksnes, opplyser politiet natt til onsdag. Aktuelt område er Myre til Strengelvåg... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Øksnes

Politiet melder om en trafikkulykke på Steinland i Øksnes, natt til onsdag i 24-tiden. Ett kjøretøy har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Bilfører, en mann i 20-årene, framstår som... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Ryggedaltunnellen i Nordland

Politiet rapporterer om en trafikkulykke der en bil havnet på taket natt til søndag. Politiet og ambulansen ankom stedet, bilen lå da på taket utfor veibanen og de involverte personene hadde forlatt... Les mer »
politi

Kvinne kraftig forslått av mann i Øksnes

Politiet rapporterer at en kvinne i 20-årene skal ha blitt kraftig forslått i ansiktet av en mann i 30-årene natt til søndag. Hendelsen skjedde i Øksnes. Kvinnen skal har vært kraftig forslått,... Les mer »
lofoten hav

Årets kulturminnedagspris tildeles Øksnes kystlag og Nærsnes kystlag

Kulturminnedagsprisen går i 2019 til to vinnere: Øksnes kystlag i Nordland og Nærsnes kystlag i Buskerud. Vinnerne ble offentliggjort søndag kl. 12.00. Kulturminnedagsprisen er en høythengende pris for arrangører av kulturminnedagene, og... Les mer »
lofoten hav

Øksnes kystlag nominert til årets Kulturminnedagspris

I forbindelse med årets kulturminnedager som arrangeres i tidsrommet 7. – 15. september deler Kulturvernforbundet ut Kulturminnedagsprisen til en lokal arrangør som enten ved årets program og/eller ved innsats over tid best... Les mer »