nfk

Vil ha Øksnes opp og frem

– Øksnes er en kommune med store muligheter, men også utfordringer med befolkningsnedgang og et sesongbasert næringsliv. Derfor bevilger fylkesrådet 2,4 millioner kroner til utviklingsprosjektet «Et skapende Øksnes», sier fylkesråd for næring... Les mer »
nfk

Stenger fylkesveg 7668 i Øksnes

Nå blir det tre uker med stengt veg kveld og natt på fylkesveg 7668 mellom Myre og Stø. Årsaken er vegarbeid med skifte av stikkrenner. I Vesterålen skiftes det totalt 150 stikkrenner... Les mer »
nfk

Nattestengt veg i Øksnes

Nå blir det et par uker med nattestengning på fylkesveg 821 mellom Steinslandsfjorden og Staven. Årsaken er stikkrenneskift. I perioden onsdag 23. august–fredag 8. september blir fv. 821 stengt i tidsrommet klokka... Les mer »
nfk

Fri ferdsel på dagtid i Ryggedalstunnelen

Fra lørdag 19. november er det kolonnekjøring kun på kveld og natt i Ryggedalstunnelen. Fra lørdag 19. november ble det altså fri ferdsel på dagtid gjennom fv. 820 Ryggedalstunnelen.    – Nå blir... Les mer »
nfk

Ryggedalstunnelen åpen i fellesferien

Nå er det blitt fri ferdsel i Ryggedalstunnelen mellom Bø og Øksnes kommuner i Nordland. Kolonnekjøringen starter igjen mandag 1. august. I tre sommeruker skal det bli litt lettere å være trafikant... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Ryggedalstunnelen

Politiet har fått en melding om trafikkulykke i Ryggedalstunnelen i 12-tiden onsdag, en bil skal være involvert. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Tunellen er nå stengt, og en person skal være skadet.... Les mer »
politiet

17-åring funnet etter leteaksjon i Nordland

En 17 år gammel gutt er funnet etter å ha kommet bort fra vennene sine ved Øvre Høydal i Øksnes kommune i Nordland natt til søndag, opplyser Resett. Gutten ble funnet etter... Les mer »
politi

Stor leteaksjon etter savnet gutt på 10 år på Myre

Det gjennomføres leteaksjon etter en 10 årig gutt ved navn Theodor, som er savnet fra en bolig på Myre ved Øksnes, opplyser politiet natt til onsdag. Aktuelt område er Myre til Strengelvåg... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Øksnes

Politiet melder om en trafikkulykke på Steinland i Øksnes, natt til onsdag i 24-tiden. Ett kjøretøy har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Bilfører, en mann i 20-årene, framstår som... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke ved Ryggedaltunnellen i Nordland

Politiet rapporterer om en trafikkulykke der en bil havnet på taket natt til søndag. Politiet og ambulansen ankom stedet, bilen lå da på taket utfor veibanen og de involverte personene hadde forlatt... Les mer »