Julekanalen P7 Klem tilbake på lufta!

p7 klem

Mer enn 2,4 millioner nordmenn hørte på Julekanalen P7 Klem i 2016, og etter stort påtrykk fra lytterne er P4s julekanal endelig tilbake, og det tidligere enn noen sinne.

Hundrevis av ivrige lyttere har gitt uttrykk for at de nå er mer enn klare for en ny dose med non-stop deilig julemusikk, og dette har gjort at kanalen tar på seg nisselua rekordtidlig i år.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

– Gang på gang har våre lyttere fortalt oss at Julekanalen P7 Klem har blitt en naturlig del av juleforberedelsene, og at kanalen faktisk har blitt en juletradisjon, sier programredaktør i P4, Anders Opsahl.

Julekanalen P7 Klem har opplevd stadig stigende popularitet, og antall lyttere har økt hvert år siden lanseringen i 2006. I fjor hørte nesten 2,4 millioner nordmenn på radiostasjonen, noe som var en økning på mer enn 13% fra året før. I snitt hadde kanalen nesten 950 000 ukentlige lyttere i hele førjulstiden.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Vi hører naturligvis på og følger deres råd når de nå ber oss skru på kanalen litt tidligere enn vanlig, sier Opsahl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.