LESERINNLEGG: Krystallnatten som ikke tok slutt

swastika

Den 9. november 1938 var innledningen på noe som fremdeles pågår: Den endelige løsningen på jødespørsmålet – Jødeutryddelsen – Holocaust – Shoah.

Av: dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme.

Det skjedde fordi ingen land i verden ville ta imot jødiske flyktninger som hadde levd på vandring i Europa siden europeerne drev dem ut av sitt hjemland for 2000 år siden.  Storbritannia ville hindre dem i å komme tilbake til Israel til tross for at Folkeforbundet hadde gitt en del av landet tilbake til det jødiske folk.  

Noen arabiske naboland fikk også selvstendighet på samme måte som Israel etter å ha vært okkupert av tyrkerne i 400 år.  Det finnes i dag 21 arabiske land.  De aller fleste av dem er land hvor urbefolkninger som koptere, kurdere og berbere lever under arabisk okkupasjon som har vart i 1400 år.  Israel og dets jødiske befolkning er de eneste som har greid å frigjøre seg fra arabisk okkupasjon.  Det er dette som ikke tåles, – heller ikke i Norge. 

Under Krystallnatten i 1938 ble 1.400 synagoger brent.  For en måned siden ble 1.400 jøder drept.  Araberne, stort sett finansiert av Europa, gjorde da enda et forsøk på å utrydde jødene.  Hamas har lovet å gjenta forsøket mange ganger inntil Israel og det jødiske folk er utslettet.  Også denne gangen svikter verden jødene. 

Vesten reagerte på angrepet med å erklære at Israel har rett til å forsvare seg.  Men da Israel faktisk begynte å forsvare seg, vendte de om og forlangte at Israel måtte forsvare seg innenfor de begrensningene som regelverket i krigens lover fastsetter.  De reglene er ikke laget for bekjempelse av terrorister som har forskanset seg i sivile boligområder.  Resultatet av å etterkomme det kravet ville blitt at Hamas vinner terrorkrigen.  Dette vet de som reiser kravet.  Vesten, i likhet med en del av den arabiske verden, har derfor valgt side i krigen: De argumenterer for å hindre at Hamas nedkjempes

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Når terrorister gjemmer seg bak sivile, skoler, moskéer, sykehus og barnehager og tusener av levende skjold, mener vår regjering og FN at Israel må innlede forhandlinger med dem om en tostatsløsning.  Alle bør forstå at den tanken er absurd.  Det gjør til og med Israels uvenner på den politiske venstresiden.  Uten at de tør si det rett ut, vil de i realiteten at Israel skal kapitulere og gi opp det årtusengamle målet om å gjenopprette den selvbestemmelsen for det jødiske folk som Europa tok fra dem sammen med hjemlandet, men som jødene aldri ga avkall på.  Det er dette som er kjernen i Norges budskap til jødene denne Krystallnatten. 

Å kapitulere for terrorister er det samme som selvmord.  Å svare på angrepet 7. oktober ved å opprette en «stat» for terroristene innenfor egne grenser, er som å be Europas gjenlevende jøder om å bygge sitt eget gasskammer.  Det er slik den norske regjeringen nå forholder seg til Israel i denne krigen.   

Men det er ikke bare Regjeringen som har heist det hvite flagget: Et stort flertall av Stortingets medlemmer har gjort det samme.  De forteller at det er Israel som handler i strid med internasjonal rett når de forsvarer seg mot terrorisme.  Ingen av dem viser at de har forstått hva folkeretten sier.  Det foreligger nemlig ikke dokumenterte eksempler på at det har skjedd brudd på folkeretten fra israelsk side. 

Stortingsrepresentantene påstår at det er slik bare fordi de selv ellers risikerer å få problemer med sine medier i tiden frem til neste valg.  De er informert om at vestlige medier fulgte med terroristene, filmet og laget reportasjer under deres groteske angrep på israelske sivile, men de tør ikke utfordre dem.  Mediene har de «folkevalgte» i sin hule hånd.  Israel bør på sin side vurdere om det har noen fornuftig hensikt å fortsette å la land som Norge med sitt partiske standpunkt spille en diplomatisk rolle i denne konflikten.  Det er ikke som fredsmeklere vi hører norske politikere uttale seg. 

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Israel og det jødiske folk kjemper fremdeles mot de samme fiendene som for 85 år siden besluttet å utrydde jødene.  Forskjellen er at i dag er jødene i stand til å forsvare seg.  Den forskjellen blir ikke tatt nådig opp hverken i FN, EU eller Utenriksdepartementet.  De sier ikke hvor mange krystallnetter jødene skal akseptere, men Israel sier: Ingen flere!  Nå er det nok!  Terroristene skal nedkjempes uansett hva deres norske støttespillere mener. 

FN forlanger at Israels forsvarskamp må slutte – NÅ.  Vi har ikke annet svar til FNs generalsekretær enn at han bør gå av – NÅ, sammen med Barth Eide, Støre og alle de andre som kjemper for at Hamas skal overleve.  Norske krigsprofitører i frivillige organisasjoner som har formidlet norsk terrorstøtte, bør nå få en klar beskjed om at spillet deres er slutt. 

En stor del av terrorkrigen mot den jødiske staten er finansiert av EU og Norge.  I tillegg arbeider NRK og andre norske medier sammen med politikere og interesseorganisasjoner med å påstå eller insinuere at det er Israel som er skyld i krigen og dens lidelser.  Den tverrpolitiske løgnindustrien som dette til sammen utgjør, sammen med den lidelsesorgien mediene velter seg i, er en viktig bidragsyter til at folket villedes, opinionen manipuleres, konflikten fortsetter og også flyttes hit. 

I Norge tillates det demonstrasjoner mot Israel hvor man (på arabisk) oppfordrer til drap på jøder, hvor den jødiske Davidstjernen i Israels flagg er byttet ut med hakekors og en mobb av demonstranter som skriker: «Itbah al-yahud!» – «Khaybar Khaybar ya yahud, jaish Muhammad soufa ya’oud!» og «Allah hu akbar!»  Det samme gjorde de under demonstrasjonene i 2009.  Oppfordring til mord er straffbart i Norge uansett hvilket språk det gjøres på.  Men nå er det ingen som reagerer. 

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

De samme ropene hørte jødene i Israel under Hamas-pogromen den 7. oktober i år.  Om ikke lenge kommer Norge å bli jøderent.  Stadig flere av oss som blir trakassert, mobbet og forsøkt skviset ut av samfunnet, finner veien til Israel som vi i dag anser tryggere enn Norge.  Noe radikalt må skje i Norge om norske politikere og deres trofaste og godt betalt medier skal våkne opp.  Det norske folk som ellers er langt fra å være antisemittisk må bruke sin makt på valgdagen for å sørge for dette.

I hele Israels historie har jødene alltid søkt å leve i fred med sine naboer i respekt og harmoni.  Prisen Israel var villig å betale for fred med sine arabiske naboer var enormt stor for et så lite land.  Dessverre ble Israel møtt med stadige større krav som ikke betød annet enn utslettelse av den jødiske staten. 

Hadde Vesten virkelig hadde hatt omsorg for araberne i Gaza slik jøder viste da Israel kontrollerte området, hadde de sluttet å finansiere denne ondskapen med eventyrlige pengemengder og bygningsmaterialer som terroristene bruker på tunneler og til luksusliv i Tyrkia og Emiratene.  De fattige sivile i Gaza har vært holdt som gisler av Hamas og av Vesten.  Men det er jødene som alltid blitt anklaget for det som er galt og som må betale.  Slike anklager er vi jøder vant med fra uminnelige tider.

Ingen må tro at de vil klare å utrydde det jødiske folket, uansett hvem de betaler og bevæpner for å forsøke.  I dag har israelerne og jødene fått nok, – også av feige politikere i Norge og Europa som tror man kan forhandle med terrorister og oppnå fred ved å tilby dem en stat.  Aldri mer skal jøder dø for å tilfredsstille Europa.  Aldri mer!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.