stortinget

Kina hacket Stortinget − Uakseptabelt og svært alvorlig

Det er i dag blitt kjent at regjeringen vurderer at IT-angrepet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. – Angrepet var uakseptabelt og svært alvorlig, og det må forventes at kinesiske... Les mer »
demokratene

Sjokkmåling: Demokratene større enn KrF og vokser fort

Demokratene sjokkerer på Dagbladets partibarometer som er tatt opp to og en halv måned før stortingsvalget. Partiet får 3,1 prosent oppslutning, og belønnes med ett mandat på målingen. Det har aldri skjedd... Les mer »
ratt subaru

Nasjonal transportplan i Stortinget mandag: De mellomstore byene er vinnere

Stortingets transportkomite har levert en innstilling på 400 sider med forslag og merknader til bygging og vedlikehold av jernbane, veg, luftfart og sjøfart de neste 12 årene.  – Det er de mellomstore... Les mer »
demokratene

Demokratene krever å være med på NRKs Valgomat

Det er snart Stortingsvalg, og det betyr valgkamp, debatter og ulike tester for hvilke partier som passer best. Men på NRKs Valgomat er det ett parti som glimrer med sitt fravær: Demokratene.... Les mer »
jernbane

Norge innfører reglene i EUs fjerde jernbanepakke

Stortinget vedtok nylig lovendringer som bidrar til å gjennomføre EUs fjerde jernbanepakke i norsk rett. I tillegg har Stortinget gitt samtykke til å ta EU-direktivet om et felles europeisk jernbaneområde og rettsaktene... Les mer »
demokratene

LESERINNLEGG: Vi må avskaffe retten til å søke asyl i Norge

Ja, jeg vil tilbake på Stortinget igjen for å avskaffe retten til å søke asyl i Norge. Jeg har som folkevalgt politiker helt siden 1987, alltid hevdet at Norge har altfor mange... Les mer »
ratt subaru

Ny undersøkelse: Folk i distriktene fortsatt skeptiske til elbil

Nye tall fra NAF viser at folk som bor i distriktene fortsatt er skeptisk til elbil. – Det er foreløpig ingen tegn til at distriktene er i ferd med å ta igjen... Les mer »
Norsk Jernbaneforbund

I dag melder Norge jernbanen inn i EU

I dag klokken 10.00 møter Norsk Jernbaneforbund og Norsk Lokomotivmannsforbund representanter fra Transport- og kommunikasjonskomiteen utenfor Stortinget. Under møtet overleveres et brev, hvor landets jernbaneansatte noterer med stor beklagelse at et knapt... Les mer »
pels

Fremskrittspartiet sikrer kraftig forbedret kompensasjonsordning til pelsdyrbøndene

Bengt Rune Strifeldt i næringskomiteen for Fremskrittspartiet sikrer flertall med AP, SP og SV for en forbedret kompensasjonsordning til pelsdyrbøndene som har tapt inntektsgrunnlaget som følge av næringsforbudet. –  Det er viktig at... Les mer »
stortinget

Stortinget viste frem alternativene til det norske flagget

På grunnlovsdagen for 200 år siden sendte Stortinget et brev til regjeringen med beslutningen om det nye norske flagget. I dag viste Stortinget frem originalutkastene til flagg som ble vurdert da Norge... Les mer »