Foto: IDF

LESERINNLEGG: Norge øker støtten til opplæring av terrorister

I nyhetene leser vi at skolebøker som utgis av FN-organisasjonen UNRWA for undervisning av palestinsk-arabiske barn, fremdeles oppfordrer dem til å gjøre det til en hobby å drepe israelere. Av: dr. Michal Rachel Suissa,... Les mer »
israel

LESERINNLEGG: Europa svikter jødene igjen

Vi har flere ganger gitt uttrykk for det syn at antisemittismen i verden, og ikke minst i Europa, ikke lar seg utrydde. En viktig årsak er at regimer og myndigheter bruker jødehatet som middel til... Les mer »
tv nyheter nrk

LESERINNLEGG: Løgnens effektivitet

På NRKs nettsider kan vi følge med på hvordan medarbeiderne i den skattefinansierte statskanalen indoktrinerer sine lyttere og seere med fininnstilte unøyaktigheter og løgner som gjennom årelang og hyppig gjentakelse glir inn i... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Symbolsk likestilling eller familiepolitikk som faktisk hjelper?

Det er tydeligvis ingen grenser for hva enkelte politikere vil blande seg opp i. Høyre tar nå til orde for å svarteliste selskaper som ikke oppfyller FNs mål om likestilling. Av: Silje... Les mer »
terje halleland

LESERINNLEGG: FrP vil ta fornuften tilbake i klimapolitikken

FNs klimapanel slapp denne uken en ny delrapport om politiske tiltak for å unngå global oppvarming som overstiger 1.5 grader. Disse rapportene er dyster lesning, men i møtet med dem er det... Les mer »
Opplysningskontoret for frukt og grønt

Gull til Norge i historiens første grønne kokkekonkurranse

For første gang ble Nordic Green Chef arrangert i Herning i Danmark. Dette er den første Nordiske grønne kokkekokurransen som arrangeres i historien. Her var det frukt og grønnsaker som gjaldt. –... Les mer »
israel ap

LESERINNLEGG: Norge sponser jødehat i palestinske skolebøker

I november 2019 tok daværende representant for Arbeiderpartiet, Anniken Huitfeldt, opp et spørsmål til utenriksministerenom forekomsten av antisemittisk, voldsfremmende og hatefull tekst i palestinske skolebøker og lurte på «… når utenriksministeren ble kjent med innholdet... Les mer »
ukraina

UNESCO tar grep for å sikre verdensarven i Ukraina

FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) jobber med kulturinstitusjoner og i Ukraina og samarbeidspartnere for å beskytte kulturarven i landet. – Vi må sikre kulturarven i Ukraina, som et vitnesbyrd... Les mer »
ball

Norway Cup utestenger russiske og hviterussiske barn – Kan være i strid med barnekonvensjonen

– Utestengelsen av barn fra enkelte nasjoner kan være i strid med barnekonvensjonen, sier NIMs direktør Adele Matheson Mestad. Ledelsen i Norway Cup vedtok denne uken at russiske og hviterussiske lag i... Les mer »
nornickel

Urbefolkning i Russland bestemmer sin egen fremtid

Urfolk og industriarbeidere har sameksistert i en liten bygd på Taimyr-halvøya siden 1970-tallet, etter ny lov skal det settes opp en sanitær vernesone rundt industrianlegg. Det russiske gruveselskapet Nornickel startet en FN-designet... Les mer »