Pangstart på nytt korpsår!

trompet

Musikkorpsene hviler ikke på laurbærene etter feiringen av Musikkorpsenes år. Allerede første helg i januar møtes over 100 deltakere fra nærmere 60 korps til motivasjonshelg i Kragerø.

Kragerøkonferansen har vært arrangert i Kragerø siden 2012, og er blitt en populær møteplass for korpsfolk til å hente inspirasjon og verktøy for å videreutvikle korpsene.

Årets konferanse kan blant annet by på foredragsholder Gyrid Beck Solberg. Hun er datter av legendariske Frank Beck, og viderefører hans filosofi om at det er DU som kan forandre på hverdagen. Gyrid har bodd og studert i USA, og deltakerne kan forvente et foredrag de vil huske!

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Jeg kommer igjen år etter år for søke inspirasjon, vedlikeholde og skape nytt nettverk. Temaene er alltid aktuelle og foredragsholderne har relevant og høy kompetanse. Samtidig blir jeg oppdatert på hva Norges Musikkorps Forbund jobber med for tiden, og hva som skal skje fremover. Jeg setter stor pris på denne årlige møteplassen med «likesinnede», sier dirigent Sigurd Skramsett, som også i år skal delta på Kragerøkonferansen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Finn Arne Dahl Hanssen er daglig leder i NMF sør, og gleder seg til årets konferanse.

– Dette er den beste måten å starte året på, og det er det mange korps som har skjønt. Vi har deltakere fra store deler av Sør-Norge, og kombinasjonen gode forelesere og utveksling av erfaringer med andre korps har vist seg som en veldig god miks, sier han. Dahl Hanssen skal for øvrig holde et foredrag kalt «Voksenkorps anno 2029».

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Personlig gleder jeg meg mest til foredraget med Cecilie Løken. Hun har en evne til å se enkeltmennesket som jeg tror kan være til inspirasjon for mange. Ellers er det alltid utrolig inspirerende å møte alle deltakerne på konferansen, og høre om deres korpshverdag.

Konferansen foregår på Kragerø Resort og starter lørdag 5. januar kl 10.30. Konferansen avsluttes dagen etter kl 13.15.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.