Astrid Smeplass lanserer motemerket Swim Club

universal

Astrid Smeplass går inn i rollen som grunnlegger og kreativ leder og lanserer et nytt klesmerke, Swim Club. Astrid som kreativ leder ønsker å tilby moteriktige produkter laget av reststoff, eller av materialer som enten er resirkulert, økologiske, og/eller nedbrytbare.

Den første kolleksjonen som slippes består av badetøy og et lite knippe nøkkelplagg. Swim Club hyller kropp, sommer og spontanitet, og kolleksjonen lanseres på et knippe high-end-butikker i Norge som YME Universe, MONIKER, DALE Trend, Vrimmel og Bogart samt egen nettbutikk.

Les også:  Helsemessige fordeler med Airfryer

Astrid har grunnlagt Swim Club sammen med produksjon og designbyrået «Eco Concepts» som også er medeier i merker som ENVELOPE1976 og nieu. Med ulike prosjekter og varemerker i stallen, har gjengen bak Eco Concepts et felles mål om en mer transparent og bærekraftig bransje.

Sammen med sine partnere har Astrid jobbet med konseptet i over et år, men som Astrid selv beskriver det; dette har vært et konsept som har eksistert i hodet mitt i mange år.

Les også:  Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

– Swim Club er en naturlig forlengelse av mitt kreative univers, og jeg gleder meg stort over å kunne realisere denne drømmen. Personlig er dette noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år, og jeg gleder meg til å vise hva jeg har designet, sier Astrid.

– Vi er så utrolig glade over å få skape Swim Club sammen med Astrid. Hun er en fantastisk designer som bobler over av kreative ideer og visjoner. Stilretningen hennes er tydelig, og vi synes Swim Club kjennes som et friskt pust i moteindustrien, sier Pia Nordskaug, daglig leder i Eco Concepts.

Les også:  The National ute med albumet "Laugh Track"

– Det har vært viktig for oss å være bevisst klimakrisen vi står i hvor moteindustrien er en versting. Siden det ikke er miljøvennlig å produsere plagg selv om vi bruker materialer som er ansett å være mer bærekraftige har vi i tillegg valgt å klima-kompensere hele kolleksjonen via chooose, sier Astrid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.