Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en... Les mer »
For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Det er sendt ut en brosjyre... Les mer »
Tall fra SSB viser at matprisene sank med 2,3 prosent fra november til desember 2018. Fra desember 2017 til desember 2018 vokste konsumprisindeksen med 3,5 prosent, mens veksten i prisene på mat... Les mer »
Kokkene Torger Torgersen og Tom Brenden har til sammen over 80 års erfaring fra serveringsbransjen. I 2018 gikk de inn som deleiere i Bodø Selskapsservice, og endte på slutten av året, med... Les mer »
– Valgene for fremtidens matproduksjon tas nå. Da må vi vite om og forstå de tingene som vil forme næringa vår, sier leder av programkomiteen for Mat og Landbruk 2019, Inger Lise... Les mer »
Norge har eksportert 2,7 millioner tonn sjømat for rekordhøye 99 milliarder kroner i 2018. Det er en volumøkning på 4 prosent og en verdiøkning på 5 prosent, eller 4,6 milliarder kroner mer... Les mer »
Etter årests vekstsesong søkte 174 foretak om erstatning ved klimabetingede skader i plante- og honningproduksjonen (avlingssvikt) i Nordland. Søknadene er fordelt på 33 kommuner. Sortland kommune var kommunen med flest søknader med... Les mer »
Nyttårsaften er ingen fest for de firbente. Mange hunder er livredde for raketter, smell og skuddlyder, men du kan gjøre en slitsom kveld enklere for familiens firbente venn. Mattilsynet oppfordrer derfor alle... Les mer »
Nyttårsaften er ofte preget av fest og moro, men husk at det kommer en dag i morgen når du spretter champagne-korken ved midnatt. Vi nordmenn er stort sett veldig flinke til å... Les mer »
Fyrverkeri og høye smell gjør at nyttårsaften kan være et mareritt for mange hunder. Men den kan bli langt bedre hvis du bruker tid på å venne hunden til høye lyder i... Les mer »