SEAT med ny salgsrekord fra januar til september

seat

SEATs samlede salg frem til september er ny rekord. Siden januar har bilprodusenten levert 415 600 biler over hele verden. Det er 17,1 % mer enn i samme periode i fjor (354 900).

Dette er det beste resultatet noensinne i SEATs historie, og det er høyere enn resultatet oppnådd fra januar til september i 2000 (394 400 solgte biler).

– Salget frem til september var en ny rekord for SEAT og etablerte oss nok en gang i posisjonen som det raskest voksende merket i Europa. Akkurat som forventet ble septemberresultatet påvirket av WLTP, som i juli og august førte til en sterk økning av antall billeveranser. Årets siste kvartal blir en utfordring ettersom WLTP kommer til påvirke antallet biler som blir registrert i Europa. Med tre måneder igjen av 2018 er vi likevel i rute når det gjelder å oppnå det høyeste salgsvolumet i SEATs historie, sier SEATs visepresident for markedsføring og salg Wayne Griffiths.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

Salget gikk ned sist måned med 20,6 % (31 600 biler) etter en oppgang på nær 40 % i juli og august på grunn av gjennomføringen av WLTP-forordningen, som trådte i kraft 1. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.