M Nordvik åpner Mercedes-Benz i Bodø

nordvik

I juni 2019 ble det kjent at Nordvik Grupperingen skulle etablere Mercedes-Benz i Bodø. Nå er åpningsdagen klar og allerede 14. april ønsker M Nordvik velkommen til nytt bilutsalg og -verksted for Mercedes-Benz EQ, personbil og varebil i Bodø.

– Det har vært stor etterspørsel, og endelig kan vi ønske kundene velkommen, forteller servicesjef Bjørn Helge Karstensen.

Det nye bilutsalget for Mercedes-Benz er en midlertidig pop-up store sentralt lokalisert i Kvartal 99 i Konrad Klausens gate i Bodø sentrum. Her skal salgssjef Tore Vold møte kundene på drop-in eller etter avtale. Til nå har M Nordvik tilbudt salg av Mercedes-Benz via avdelingen på Mo, men de har savnet en fullverdig løsning for kundene i Bodø:

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Med nye lokaler kan vi tilby både kaffe og prøvekjøring, samtidig som vi har plass til en liten bilutstilling som kan rulleres jevnlig, forteller Tore.

Han gleder seg til å møte kundene og røper samtidig at planen på lang sikt er å samlokalisere bilsalg og -verksted:

– I første omgang ønsker vi å etablere et tilbud til kundene våre, så får vi se hvor raskt vi kommer i gang med resten.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

På det nye bilverkstedet til M Nordvik på Stormyra er teamet i full sving med de siste forberedelsene før åpning. De har overtatt lokalene etter Nordvik Bilskade som er flyttet til Olav V gate, og har gjort store investeringer i oppgraderinger av lokale og nytt utstyr:

– Det blir veldig stas å ta imot kundebilene på et helt nytt og moderne verksted, samtidig innrømmer jeg at det er litt ekstra spesielt å åpne under Koronakrisen. Vi har hatt mange henvendelser fra kunder de siste ukene, og det er tydelig at det fortsatt er behov for både service og vedlikehold. Bilverksted er jo definert som en samfunnskritisk funksjon, og de aller fleste verkstedsbesøkene kan gjennomføres helt uten kundekontakt. Med stenge hygienetiltak og gode rutiner, er vi trygg på at både kunder og medarbeidere ivaretas på en god måte og i henhold til helsemyndighetenes krav, forteller servicesjef Bjørn Helge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.