Nordland, Troms og Finnmark skal representere Nord-Norge på verdens største mat og landbruksmesse – Internationale Grüne Woche i Berlin. Sammen skal de profilere nordnorske mat- og reiselivsbedrifter for et internasjonalt publikum og... Les mer »
Jubelen sto i taket da produsenten Attåtnæring med produktet Ølsprøtt ble utropt til vinner av historiens første Innovasjonsprisen under finalen i Det Norske Måltid. Årets innovasjonspris gir vinneren fra Trøndelag tjenester fra... Les mer »
Fiskeriminister Harald T. Nesvik vil ut og jobbe i sjømatbedrifter i hele landet. Nå oppfordrer han bedriftene i Nordland til å invitere. – Hver dag går flere tusen personer til en jobb... Les mer »
Norsk mat og drikke er i verdensklasse med høy kvalitet og stort mangfold. Årets 12 beste matprodukter og råvarer fra vårt langstrakte land er kåret av juryene i Det Norske Måltid. I... Les mer »
Hedersprisen i Det Norske Måltid tildeles en pådriver for norsk, mangfoldig og bærekraftig matproduksjon: Stiftelsen Bondens marked Norge. Juryen uttaler: 2018 var året da den norske «osterevolusjonen» ble mye omtalt, og åretshedersprisvinner har... Les mer »
Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en... Les mer »
For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Det er sendt ut en brosjyre... Les mer »
Tall fra SSB viser at matprisene sank med 2,3 prosent fra november til desember 2018. Fra desember 2017 til desember 2018 vokste konsumprisindeksen med 3,5 prosent, mens veksten i prisene på mat... Les mer »
Kokkene Torger Torgersen og Tom Brenden har til sammen over 80 års erfaring fra serveringsbransjen. I 2018 gikk de inn som deleiere i Bodø Selskapsservice, og endte på slutten av året, med... Les mer »
– Valgene for fremtidens matproduksjon tas nå. Da må vi vite om og forstå de tingene som vil forme næringa vår, sier leder av programkomiteen for Mat og Landbruk 2019, Inger Lise... Les mer »