Nyhet: Koketopp med innebygget ventilator!

witt

Nyt utsikten ved vinduet, mens du tilbereder maten uten å bli sjenert av damp og os. Witt Fusion er resultatet av Witts mangeårige erfaring med induksjon kombinert med markedets nyeste teknologi: en intelligent induksjonskoketopp og ventilator i samme løsning.

Du vil ikke lengre oppleve begrensninger som f.eks. skrå vegger, høyt til taket, et vindu eller lignende. Witt Fusion kan stå overalt. Unngå den tradisjonelle ventilatoren på veggen og få mere luft og lys i kjøkkenet ditt. Den innebygde downdraft-ventilatoren suger effektivt matosen ned. Så hermed også et endelig farvel til duggede briller under matlagingen. 

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

Sugeevnen er faktisk en av de helt store styrkene ved Witt Fusion, som med sokkelmotor Indoor10-2 flytter luften med hele 7 m/s, hvilket er markant mer enn de fleste lignende produkter på markedet. Ved sokkelmotor Indoor12 flyttes luften med 9 m/s.

Witt har blitt en stor spiller på markedet for koketopper og ventilatorer, og alle de velkjente funksjoner fra Witts koketopper er naturligvis også med i Witt Fusion; sånn som de firkantede sonene og ikke minst den smarte ’oppkokingsautomatikk’, hvor du ’slider’ til f.eks. trinn 7, holder fingeren der et øyeblikk. Gryten bringes umiddelbart på kok, så returneres det tilbake til trinn 7, inntil koketiden er slutt. Smart. 

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

Estetisk, innovativt design fra Witt
Den helt sorte glassflaten med hvitt lys i displayet gir det elegante designet et stramt, nordisk touch. Rengjøringsvennligheten er helt på topp. Den plane overflaten er superenkel å tørke av. 

Når funksjonalitet, minimalistisk design og teknologi kombineres, skapes den ultimate løsningen. Med Witt Fusion får du en supereffektiv induksjonskoketopp og minst like effektiv ventilator i én enhet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.