MUSIKK: Ylva ute med låta «Grow Up»

ylva

Det talentfulle stjerneskuddet Ylva Johnsen Olaisen, kjent under artistnavnet Ylva, er klar med sin nye singel «Grow Up» på fredag.

Ylva fra Kristiansand er nå 18 år, straks ferdig på videregående skole, og i ferd med å bli voksen. Hun gleder seg, men er naturligvis bekymret på samme tid.

Om «Grow Up» sier Ylva:

– Jeg er så glad for at den nye singelen min «Grow Up» endelig er ute! Den handler om nettopp det – å vokse opp og samtidig frykten og utfordringene rundt det å bli voksen. 

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

Den nå 18 år gamle artisten, sangeren og låtskriveren har allerede sluppet en rekke sanger og skapt et navn for seg selv de siste årene, og har en lang og lovende karriere foran seg. Nå skal den unge lovende stjernen for alvor gjøre artistdrømmen om til sin egen hverdag. 

Ved siden av skolen har Ylva brukt all sin fritid på å jobbe med musikk. Denne våren bidro Ylva som feature-artist på Unge Ferrari sin hitsingel “Bagasje” og Norgesturnéen hans der Ylva har vært support og gjesteartist i flere byer.

Les også:  Tomorrow's Outlook slipper albumet "Black Waves"

Siden Ylva entret rampelyset som 16-åring i 2016 nærmer hun seg hele 15 millioner streams av sin allerede rikholdige katalog som består av låter som: «Hear You Sing», «Get With Me», «This Ain’t Love», «Too Late To Love Me» med Sonny Alven, hennes vakre versjon av Hkeems «Urettferdig», Unge Ferraris hitlåt «Bagasje» og hennes nyeste originallåt «Be My Valentine».

Ylva blir inspirert av artister som Adele, Beyonce, Tommy Genesis, Ariana Grande og sjangrene jazz, RnB, soul og pop.

Les også:  Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.