Ribba er det folk flest skal spise til jul i år. Det viser MatPrats juleundersøkelse gjennomført av YouGov. Her er sjekklisten til hvordan du lykkes med ribba i jula! Hva skal du... Les mer »
Poteten er en naturlig del av de fleste norske julemåltider, men potet er jo ikke bare potet. Matfaglig rådgiver Toril Gulbrandsen fra Opplysningskontoret for frukt og grønt gir de beste rådene til... Les mer »
Etter en omfattende utbruddsetterforskning, peker agurk fra en spansk leverandør seg ut som sannsynlig smittekilde i et salmonellautbrudd som startet i november. Det er ikke meldt om nye sykdomstilfeller de siste ukene,... Les mer »
Usikker på hva du skal ha til lunsj eller middag? Vi har gjort det enkelt å la seg inspirere av hvor andre i din by bestiller mest fra. Under finner du topplisten... Les mer »
Bente Josefsen lanserer boka «Sukkerdetox på 14 dager» 2. januar, i håp om å hjelpe folk til et sunnere, lykkeligere og lengre liv. I dag har 70% av den norske, voksne befolkningen livsstilssykdommer,... Les mer »
Mattilsynet har analysert prosessfremkalte stoffer, mykotoksiner og miljøgifter i 106 ulike produkter fra dagligvarehandelen i Norge. Resultatene viser at nivåene er lave, men i enkelte produkter ble det funnet høyere nivåer av... Les mer »
Julegaver trenger ikke koste tusenvis av kroner og komme rett fra fabrikk. Her er DNTs 10 julegavetips som er bra for lommeboka, miljøet og livsgleden. – Jeg tror mange har lyst til... Les mer »
Donald Duck er et must for nordmenn i julen – også i utenlandsferien! De fleste setter til og med Disney-kavalkaden høyere enn både julemat og gaver. Det viser en undersøkelse nylig gjennomført... Les mer »
Den internasjonale juryen med 250 eksperter fra over 30 land tildelte Parmigiano Reggiano utrolige 93 medaljer, hvorav to var Supergull. – Vi vendte tilbake til Italia som vinnere etter å ha konkurrert... Les mer »