Her er de mestselgende spisestedene hos Wolt i Bodø

wolt

Usikker på hva du skal ha til lunsj eller middag? Vi har gjort det enkelt å la seg inspirere av hvor andre i din by bestiller mest fra. Under finner du topplisten av spisesteder i Bodø.

Året nærmer seg slutten og vi har tatt en titt på hva det bestilles mest av, og fra hvilke restauranter. I den anledning har vi en liten gåte til deg: hva har Dobbel Cheese, Cheese, Bacon Cheese og Cheddar til felles? 

Du klarte kanskje gjette svaret – alt er topping på burgere. Bestillingstallene for 2022 viser at burgere troner klart øverst på listen over hva det bestilles meste av, og jo mer ost det er på burgeren jo mer bestiller vi.

Les også:  Landbruksdirektoratet: – Nok egg til jul

For Norge under ett er det kanskje ingen stor overraskelse at burgerne er etterfulgt av henholdsvis sushi og pizza. Mens rett utenfor pallen er det tett kniving mellom kebab, asiatisk (annet enn sushi) og indisk. Tar vi en titt på noen av de største byene i landet havner for eksempel kebab langt utenfor topplisten i Trondheim, Tromsø og Kristiansand. Mens fritert kylling har gjort et solid hopp oppover på listen fra i fjor.

Les også:  15 millioner plastposer spart siden i sommer

– At burger troner på toppen er kanskje ikke en overraskelse med tanke på at søndager er den dagen nordmenn bestiller desidert mest mat hjem på døren. Våre kunder er gjerne mellom 18-45 år og syns det er deilig å få søndagsmiddagen levert hjem. Samtidig ser vi en økende grad av familier som bestiller, og da er det gjerne sushi eller pizza som gjelder, sier Elisabeth Stenersen daglig leder for Wolt i Norge.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Wolt lanserte 12 nye byer i 2022, og er nå tilgjengelig i 18 byer i Norge. Fortsatt er det de eldste Wolt-byene som bestiller mest per innbygger: Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø, men de nylig lanserte byene Kristiansand og Fredrikstad seiler opp som toppbyer hvor innbyggere bestiller mye mat hjem på døren.

Her er de mestselgende spisestedene hos Wolt i Bodø:

  • Sjøgata Grill
  • Panda Fast Food
  • Great Gandhi
  • Mørkved Grill
  • Restaurant Bjørk
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.