Unge voksne er i størst grad opptatt av at varer og tjenester de kjøper er produsert på en bærekraftig måte, viser en undersøkelse utført av Matvett. Så hvorfor spiser de ikke mer... Les mer »
14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Det handler om å lene... Les mer »
En enkel skanner er alt som skal til for å finne ut hva laksen inneholder. Med verktøyet som NMBU-forskerne utvikler, kan produsenter sortere fisken etter kvalitet og ta bedre betalt for de... Les mer »
Det siste året har Ulrikke Brandstorp (27) hatt hovedrollen i Mamma Mia på Folketeatret i Oslo, men nå byttes musikken ut med mel, sukker og gjær. Før sommeren skal NRK spille inn... Les mer »
Blå, lilla, gule, oransje eller brune – få fantastiske farger ved å bruke naturlige fargestoffer fra mat. Lag ekstra morsomme egg til påskefrokosten med disse åtte ingrediensene. Påsken er tid for eggdekor. Den... Les mer »
Loneley Planet og Mediaset TV, Italias svar på TV 2, besøkte Røst for å lære om historien til tørrfisk, reiseliv, men ikke minst om den dramatiske historien rundt Pietro Querinis skipsforlis. Reisehåndbok-utgiveren... Les mer »
EU forslår nå strenge krav til hva som kan kommuniseres som grønt og bærekraftig. Både i EU og i Norge kan grønnvasking ende med store bøter. Nylig la EU-kommisjonen frem et forslag... Les mer »
En fersk undersøkelse fra HelloFresh viser at 90 prosent av unge nordmenn mellom 30-39 år foretrekker utenlandsk mat. Over 50 prosent av de mellom 18-29 svarer det samme. – En tydelig indikasjon... Les mer »
14. mars er det Biff og blowjob-dagen. Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert som et motsvar til Valentinsdagen og har siden den gang... Les mer »