Slik har du sex i bunad

nytelse

Hurra for 17. mai! Endelig skal alle de vakre bunadene ute i gatene igjen etter to år med pandemi, og nei, du er ikke den eneste som syns bunad er sexy. Det norske folk syns bunad er sexy og flere har faktisk hatt sex i finstasen.

Nytelse.no la ut en uoffesiell undersøkelse på sin instagramkonto og spurte det norske folk om de syns bunad er sexy, og ikke minst om de har hatt sex i bunad. 0ver 200 har svart og 90% syns bunad er sexy og hele 36% har hatt sex i bunad.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

– Både kvinner og menn ser fantastiske ut i bunad, så det er ikke overraskende at dette får blodet til å bruse litt ekstra, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

– Bunadspolitiet er kanskje ikke helt enig i disse tipsene, men vi gir de likevel. For at folk har sex på 17.mai er det absolutt ingen tvil om. 18. mai er faktisk den dagen det selges flest angrepiller, så for å være føre var, kan det være lurt å legge en kondom eller to i bunadsvesken eller i innerlummen på vesten, tipser Ebbestad.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

5 kjappe om sexy 17. mai:

  1. Truseløs under stakken
  2. Sexy stay up’s.
  3. Høyhelte sko.
  4. Sexy undertøy under.
  5. Vibrerende truse hva partneren eller du selv har fjernkontrollen.

Pass på dette før dere har sex i bunad:

  1. Ingen spisse søljer eller bunadskniver som kan stikkes mot kroppen.
  2. Velg rett sted og stilling. Bøyd over kjøkkenbenken, sittende på kjøkkenbenken, på vaskerommet eller badet. Da slipper du lo og støv fra sengetøy.
  3. Ha en plan for hva dete gjør med sperm. I dag er ikke dagen å sprute ansiktet fullt. 
  4. Hvis kvinnen squirter lett kan det være lurt å sørge for at hele stakken holdes opp fra livet og ned.
  5. Nyt dagen, hverandre og rop hipp hurra, i det du kommer. (Hvis du vil, da) Og trenger dere bakgrunnsmusikk så er det lov å vatte opp «Ja, vi elsker».
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.