Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

tv2

Gjengen i «God 17. mai Norge» har et rikholdig program på nasjonaldagen. Tirsdag er landet vårt pyntet til fest og allerede fra kl 06.30 kan du starte feiringen med Nyhetskanalen og fra 07.55 sammen med gjengen i «God 17.mai Norge».

– Jeg synes at det er stort å få komme inn i stuene til folk på selveste nasjonaldagen. Det at vi endelig kan feire uten å tenke på avstand og antall nærkontakter er nesten til å få tårer i øynene av. Jeg gleder meg til fine gjester, og ikke minst til å reise rundt i landet vårt og se hvordan feiringen foregår, sier Desta Maria Beeder.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

«God morgen Norge»s Espen, Desta og Wenche tar på seg finstasen og inviterer til feiring fra Aker Brygge.

– I år synes jeg hele rammen rundt 17. mai er ekstra sterk. Den pågående krigen i Ukraina får en til å reflektere ekstra over at vi er et fritt og demokratisk land. Barnetoget er tilbake og vi skal ha fem timer med et tettpakket program, sier Espen Fiveland.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

I løpet av den fem timer lange sendingen stikker kjente og kjære gjester innom.

Det blir nydelige musikkopplevelser av Daniel Kvammen og Hans Majestet kongens Garde, og på gjestelisten står blant andre: Trygve Skaug, Statsminister Jonas Gahr Støre, Sigrid Bonde Tusvik med Korps United, Linni Meister, Mia Gundersen, Alex Rosen og Safari Shabani. 

I tillegg er Finn Schjøll på plass for å gi deg 17.mai i blomster.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Barnetoget er tilbake i Oslos gater, og de skal selvfølgelig være tilstede både der og på slottsplassen. I tillegg rapporterer de live og leverer 17.mai-stemning fra rundt om i landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.