Leverer julegavene helt hjem – for en femtilapp

helthjem julegaver

Den nye pakketjenesten «Meg til Deg» sørger for at julegavene kommer frem, til en rimelig penge og med sendefrist tettere opp mot jul. Både tid og penger spart er godt nytt for julestressede forbrukere.

En sammenligning DinSide har foretatt av prisene til de ulike tilbyderne av julepakkefrakt, kommer helthjem sitt «Meg til Deg» best ut. Selv ved normalpris 89 kroner er det rimeligere å sende en 5-kilos pakke gjennom det landsdekkende distribusjonsnettverket. Frem til nyttår kan pilotområdet Oslo og Akershus sende pakker til hele landet for under femtilappen – 49 kroner.

Les også:  Lokalt eierskap og verdiskaping må bevares

helthjem har selv foretatt en uformell utregning på de «førjulsøkonomiske» tidsbesparelsene kundene kan hente inn ved å bruke «Meg til Deg». Om man tar utgangspunkt i at vi bruker i snitt 6 minutter i kø når vi henter en pakke på postkontoret, vil nordmenn potensielt kunne spare nesten 80.000 dager totalt på å slippe å vente på de 5,5 millioner pakkene vi henter ut i løpet av desember. Det er dager, timer og uker som kunne vært brukt på langt hyggeligere ting enn å svette i pakke-kø.

Les også:  Ny rapport: Her er de nye grill-trendene

– Fordi vi har et så godt landsdekkende distribusjonsnettverk, kan vi i mange tilfeller levere over natten. Prisene for levering mellom privatpersoner er gunstige, og i tillegg slipper man å forholde seg til åpningstider og potensielle tidstyver som kø på postkontoret. Tilbakemeldingene vi får fra kundene våre er at dette er både kjærkomment og etterlengtet, sier Anders Angen, daglig leder av helthjem Netthandel.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.