Coop og Posten tilbyr hjemlevering av dagligvarer

matbutikk

Coop gjør det nå mulig for de som ikke har mulighet til å dra på butikken å få dagligvarer levert hjem til seg med Posten.

– Tiden vi er inne i viser det samfunnsansvaret som hviler på en organisasjon som vår. Vi ser det som vår plikt å sørge for en trygg og god tilgang på dagligvarer i denne usikre perioden. Derfor gjør vi det nå mulig å få levert dagligvarer på døra for de som trenger det mest, herunder eldre, syke og de som befinner seg i karantene, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.

Coop er en del av den nasjonale matvareberedskapen og har et spesielt samfunnsansvar for å hjelpe alle dem som nå er forhindret fra å handle dagligvarer slik de pleier. Etter stor etterspørsel fra kunder, medeiere og ansatte rundt om i landet, har Coop på rekordtid satt opp en bestillingsløsning på sine nettsider Coop.no. Gjennom en samarbeidsavtale med Posten kan de som trenger det, bestille levering hjem på døra og få varene levert av Posten.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

– Vi står alle midt i en ekstraordinær situasjon, og vi ønsker å hjelpe de som må holde seg hjemme. Derfor har vi jobbet knallhardt for å raskest mulig kunne lansere en enkel bestillingsløsning for våre kunder. Den vil i tiden fremover være under kontinuerlig utvikling når det gjelder brukervennlighet, vareutvalg og betalings- og leveringsløsninger, sier Stokke.

Posten leverer varene på døra til kundene som har behov for dette.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

– Både Posten og Coop har viktige samfunnsoppgaver i den situasjonen Norge nå står i. Vi er glade for at Posten er valgt som distribusjonspartner når Coop åpner for bestilling av matvarer på nett som kan leveres hjem på døren. Det ligger spennende muligheter med løsningen og vi er klare for å levere varer hjem til folk. Vi har lenge sett økt etterspørsel etter hjemlevering av varer, og dette har nå eksplodert. Denne løsningen er den første i sitt slag som muliggjør hjemlevering av dagligvarer over hele landet, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge.

Les også:  Salget av lavprisprodukter øker kraftig

Løsningen har vært testet i Oslo-området, og nylig ble den også tilgjengelig i Stavanger og deler av Vestlandet. Løsningen vil etterhvert være tilgjengelig for Coops kunder i hele landet.

– Vi er stolte over å etablere en trygg og god løsning på så kort tid. håper at dette er en tjeneste som vil bli verdsatt av kundene og som letter deres hverdag i en utfordrende tid, sier konsernsjefen i Coop Norge. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.