Odd Nordstoga, Ane Brun og Hellbillies spiller på Operataket

operaen oslo

Søndag 26. august arrangeres ”OBOS på Operataket” for tredje år på rad. Artistene som står på scenen i år er Odd Nordstoga, Ane Brun og Hellbillies.

Konserten er en gave fra OBOS, og billettinntektene går uavkortet til gode formål innen barne- og ungdomsarbeid.

– I OBOS jobber vi for å gi tilbake til våre medlemmer, og vi har lang tradisjon for å støtte kulturlivet. Gjennom OBOS på Operataket gjør vi begge deler. En by med et rikt kulturliv, er et godt sted å bo. Derfor gjør vi slike prosjekter, sier Hege Asplund, prosjektleder for OBOS på Operataket.

Konsertdebuterer på Operataket
Etter nærmere 30 år på veien, har Hellbillies spilt på de aller fleste av landets store og små scener. I 2015 spilte de en utsolgt konsert i operahuset, men kan røpe at de aldri før har spilt på Operataket.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Det er ekstra stas å få komme tilbake og skulle spille vår aller første konsert på Operataket 26. august. Vi gleder oss stort til å dele scene med Ane Brun og Odd Nordstoga, og spille på hovedstadens kanskje aller flotteste plass, uttaler Hellbillies.

Ane Brun spilte på operataket for et par år tilbake med Operaorkestret, noe hun omtaler som en fantastisk opplevelse.

– Jeg tror Odd Nordstoga, Hellbillies og jeg sammen med bandet mitt blir en variert og spennende kombinasjon for en deilig augustdag i Oslo, sier hun.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Odd Nordstoga gleder seg også til å innta scenen 26. august:

– ”Dette blir avslutninga på sommarturnering i år for min del, og eit høgdepunkt utvilsamt!
Har vore på konsert på Operataket ein gong som publikummar. Det var på Lars Winnerback, og eg tenkte at det var utruleg stort og utruleg stilig. No får eg også sjansen, og det gler eg meg stort til.
Det at Ane Brun, som eg såg ein glimrande konsert med i Oslo Spektrum for litt sidan, kjem er fantastisk. Ho ser eg verkeleg opp til, og det er ei ære å få spela på same scene som ho. Det er berre for publikum å glede seg! Likeeins med Hellbillies: Min fyrste store festivaljobb var på Norwegian Wood i 2004, og Hellbillies spelte etter meg. Det var stort då, og minst like stas no fjorten år etterpå, sier Odd.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Èn million delt ut til barn og unge i 2017
I 2017 var det The Cardigans, Eva Weel Skram og Lissie som fylte Operataket, og over én million kroner ble fordelt til alt fra instrumenter og uniformer til flere av byens korps, til teaterproduksjon og musikkutstyr for musikkglade barn og unge i Oslo.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.