MUSIKK: Jarle Skavhellen – The Ghost in Your Smile (album)

jarle skavhellen

Debutsingelen til Skavhellen, ”The Ghost In Your Smile”, har i skrivende stund over 2,5 millioner avspillinger på Spotify. I dag ble debualbumet, med samme navn sluppet.

Jarle Skavhellen er et låtskrivertalent med en tidløs stemme. Musikken hans har tydelige røtter i tradisjonell rock fra 60- og 70-tallet, samtidig som han tilfører noe nytt, unikt og moderne. Resultatet er musikk som tåler tidens tann.

Les også:  Laget "dokusåpe" for å skildre kystarbeidernes hverdag

Som tenåring spilte Jarle i metal- og indierock-band, og holdt sin kjærlighet for den akustiske gitaren godt skjult. På fritiden tok han timer hos den norske gitaristen Mads Eriksen.

– Det var alltid jeg som skrev låtene, og for det meste på den akustiske gitaren min. Det føles befriende å skrive egne sololåter med det lydbildet nå, sier Jarle.

Etter å ha spilt litt i hjembyen Bergen, fant noen av demoene hans veien til den kanadiske produsenten Tyler Johnson. Mellom dem vokste det frem et sterkt vennskap som har resultert i Skavhellens debutalbum «The Ghost In Your Smile». Skavhellen har allerede fått mye internasjonal oppmerksomhet, og har turnért Europa både alene og nå sist med Islandske Teitur.

Les også:  Øyvind Staveland ute med låta "Stormen"

Debutalbumet ”The Ghost In Your Smile” viser oss en svært inspirert låtskriver med store ambisjoner. Jarle Skavhellen har bare så vidt begynt!

Hør albumet her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.