lade elbil

Nybilsalget i mars: Elbilforeningen jubler, men frykter salget er kunstig høyt

Mars måned kom med ny rekord. Hele 86,8 prosent av nye biler er elektriske, viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV). Det er en opptur etter en svak start på året. Tesla... Les mer »
naf

El Prix: Ny rekkevidderekord i vinter-elbiltesten

Det ble satt rekord i hvor langt en elbil kjører om vinteren i NAF og Motors store rekkeviddetest onsdag. Tesla Model S kjørte 530 kilometer i kaldt vintervær. – Det er gøy... Les mer »
vinter biler

Elbilforeningen feirer: Hele topp 10-lista er elektrisk!

Alle de ti mest solgte bilmodellene i 2022 er elbiler! Hele 138 260 registrerte biler var en elbil. Det utgjør så mye som 79,31 prosent av nybilsalget. – For oss som har... Les mer »
elbilforeningen

Nybilsalget i september: – Forurensende biler burde ikke vært på topp-ti-lista

– Ti-på-topplista for nybilsalget i september har én feil og den heter Toyota Rav4, mener Christina Bu i Elbilforeningen. Hun maner regjeringen til å øke bilavgiftene på forurensende biler når de legger... Les mer »
elbil lader

Over natten kom det 500 nye lynladestasjoner

Nå kan alle elbilister lade bilen på mesteparten av ladenettverket til Tesla. – Dette vil gjøre ladekøene kortere i sommer. Det må imidlertid ikke bli en sovepute for videre utbygging av ladeplasser,... Les mer »
nybil bruktbil

Elbilsalget i Nordland «tar av»

Elbilsalget i Nordland økte med svimlende 98 prosent i fjor. Aldri før er det solgt så mange elbiler i fylket. Nordland elbilforening jubler over rekorden. Mens det i 2020 ble solgt 1388... Les mer »
elbil lader

Nå velger nesten alle bortsett fra bedriftene elbil

Første halvår 2021 valgte hele 3 av 4 av de som kjøpte bilen selv en elbil. Det er fantastiske tall, som viser at det er mulig å nå målet om kun salg... Les mer »
vy

Vy tilbyr Tesla som del av sitt Vybil-tilbud

Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye  Teslaer  som en del av tilbudet. Turbilene supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder, enten du skal på norgesferie med familien, hytta med vennegjengen eller... Les mer »
tesla

Mange klager på ladeproblemer med Tesla

Du har kjøpt en splitter ny elbil fra Tesla. Så oppdager du at den ikke lader som den skal. Hva gjør du? Du er nemlig ikke alene. Forbrukerrådet mottar hvert år hundrevis... Les mer »
tesla

Tesla størst i Bodø – Butikken er ferdig

Tesla er det største bilmerket i Bodø i mars, og Tesla Model 3 er Bodøs mest populære bil hittil i år. Samtidig vokser Tesla kraftig i Norge i første kvartal 2021 sammenlignet... Les mer »