Tesla størst i Bodø – Butikken er ferdig

tesla

Tesla er det største bilmerket i Bodø i mars, og Tesla Model 3 er Bodøs mest populære bil hittil i år. Samtidig vokser Tesla kraftig i Norge i første kvartal 2021 sammenlignet med første kvartal 2020. Dette viser de offisielle registreringstallene fra OFV.

– Nord-Norge er stadig viktigere for Tesla, og de siste årene har vi satset betydelig på ladeinfrastruktur i regionen. I starten av februar åpnet Tesla en Supercharger-stasjon i Skaidi i Finnmark, og dette er verdens mest nordlige Supercharger-stasjon, sier kommunikasjonsansvarlig i Tesla Even Sandvold Roland.

Les også:  Politiet advarer: Skred ved Kleiberget i Bodø

– Nå er vi glade for å samtidig kunne meddele at butikken i Bodø står helt ferdig og klar for å ønske eksisterende og nye kunder velkommen, sier Roland.

– Tesla fortsetter fokuset på å tilby våre kunder en mest mulig fordelaktig bilhold med lave månedlige utgifter, og tilbyr inntil videre fortsatt 0,25 % rente ved kjøp av ny Model 3 med finansiering gjennom DNB. Sammen med unike fordeler som tilgang på Supercharger-nettverket med mer enn 1000 ladestolper i Norge og mer enn 600 stasjoner i Europa, er Tesla-eiere godt rustet for fremtiden, fortsetter Roland.

Les også:  Bodø får tilgang på det asiatiske turistmarkedet

– Vi er stolte av at Model 3 både oppnådde lengst faktisk rekkevidde på veien og hadde et av de laveste avvikene fra oppgitt WLTP-rekkevidde i årets vintertest fra NAF og Motor. Vi ser at et gunstig bilhold og høy mobilitet, gjennom lang rekkevidde og pålitelig infrastruktur, bidrar til at stadig flere nordmenn velger Model 3 som sin neste bil, avslutter Roland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.