Vy tilbyr Tesla som del av sitt Vybil-tilbud

vy

Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye  Teslaer  som en del av tilbudet. Turbilene supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder, enten du skal på norgesferie med familien, hytta med vennegjengen eller på handletur i nærområdet.

– Med våre elektriske bybiler har mange tilgang på et miljøvennlig biltilbud til daglige gjøremål i Oslo og uten å måtte eie selv. Med de nye Teslaene får vi i tillegg større biler med god bagasjeplass og firehjulstrekk, som også egner seg til hytteturer eller norgesferie, sier konserndirektør for Kundeopplevelse og innovasjon i Vy, Synne Homble.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Tesla Model 3-bilene kan fra 15. juni leies gjennom Vybil-appen på samme måte som de 250 elektriske bybilene som allerede står plassert rundt i Oslos gater.

Vy sine turbiler skiller seg fra andre bildelingstjenester fordi de kan direktebestilles i appen og du enkelt kan forlenge leietiden hvis du ønsker å beholde bilen lenger. Det gjør tjenesten mer fleksibel enn andre leiebiltjenester. 
 
Vysbildelingstjeneste er et enkelt konsept der du med Vybilappen låser opp bilen som står parkert i en gate nær deg, eller på en av våre parkeringsplasser i Oslo. Bilene leies per minutt, eller til en døgnpris som blir billigere jo lengre du beholder bilen sammenhengende. Lading, parkering i tråd med bestemmelsene og bompengepasseringer i Oslo er inkludert i prisen.

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

Den nye turbilen kan lades på Tesla sitt ladenettverk. Strømmen betaler du ikke for – dette er alltid inkludert i prisen på alle Vybiler.

– Med det nye tilbudet vårt har vi både turbiler og bybiler, som hver for seg dekker ulike behov hos brukerne. Tjenesten som tidligere het Din Bybil, har nå derfor skiftet navn til Vybil. Sammen utgjør Vybilene en mer helhetlig tjeneste, som gir brukerne av bilene et enda bedre alternativ til å eie bil selv, sier Homble.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.