rsa

Maxus lanserer Europas første elektriske pickup!

Maxus Norge bekrefter at el-pickupen Maxus eT90 er leveringsklar i løpet av året, og åpner nå for forhåndssalg. Pickup-markedet domineres av fossildrevne motorer, og i skrivende stund finnes det ingen elektriske pickuper... Les mer »
Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren besøker Nordland i elbil

Fra 29. juni til 1. juli skal samferdselsminister Jon Ivar Nygård reise i Nord-Norge for å se på en rekke veiprosjekter og veistrekninger. Han skal kjøre bil fra Alta til Narvik, og... Les mer »
lade elbil

Enova støtter 70 nye ladestasjoner for elbiler med 100 millioner

– Vi støtter 58 nye hurtigladere, 11 normalladere i områder uten fast veiforbindelse og etablering av en normallader ved fjellovergang. Disse laderne vil gjøre det enda enklere å kjøre elbil i Norge,... Les mer »
elbilforeningen

Vil fjerne bompenge miljørabatt for elbiler

– Statens vegvesens forslag om å avvikle miljørabatten for elbiler er en krigserklæring mot både klimaet og den viktige elbilsatsingen, sier Unni Berge, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk elbilforening. –... Les mer »
naf

Slutt på stikkontakten for elbillading

Fra nå må du ha ladestasjon når du skal lade bilen hjemme. – Dette gjør elbilladingen sikrere og det er viktig og bra, sier Jan Tore Gjøby, ladeekspert i NAF. Det er... Les mer »
elbil lader

Over natten kom det 500 nye lynladestasjoner

Nå kan alle elbilister lade bilen på mesteparten av ladenettverket til Tesla. – Dette vil gjøre ladekøene kortere i sommer. Det må imidlertid ikke bli en sovepute for videre utbygging av ladeplasser,... Les mer »
elbil lader

Halv million elbiler på norske veier

Norsk elbilpolitikk har vært en gedigen suksess. Nå kan nordmenn skryte av nok en milepæl. 500.000 elektriske person- og varebiler kjører nå på norske veier, opplyser Pengenytt. – Få andre enn Elbilforeningen... Les mer »
naf

Sjekk om du kan lade elbilen på leiehytta i påsken

Påsken er hyttetid for mange. De som leier seg hytte til påskeferien, må sjekke hvordan lademulighetene til elbilen er der. – Det er ikke sikkert det bare er å plugge bilen til... Les mer »
veier

Kraftig økning i sjåfører som trenger veihjelp

Sist år økte antallet veiassistanser og bilberginger med 20 prosent, viser tall fra forsikringsbransjen. Å kjøre tom for strøm er den nye tomme tanken. I fjor var det 251 653 veihjelp- og... Les mer »
officelink

OfficeLink i Bodø – Mer enn bare betalingsløsninger

OfficeLink i Bodø startet som en lokal bedrift i Bodø som bare drev med kassaløsninger og betalingsterminaler. Nå har bedriften i Bodø utvidet med avdelinger i Kristiansand, Oslo, Jessheim og Trondheim. Dessuten... Les mer »