elbil lader

Ny undersøkelse: Flere velger elbiler i Norge

Mer enn fire av ti nordmenn sier at deres neste bil blir en elbil. NAF har siden 2017 spurt norske bilister om hva slags bil de skal ha neste gang de skal... Les mer »
Norsk elbilforening

Ny undersøkelse: Stadig flere har ladeboks i garasjen

Tre av fire bruker hjemmeladeboks når de lader elbilen hjemme. Det viser ferske tall fra spørreundersøkelsen Elbilisten 2021, utført av Norsk elbilforening. I årets undersøkelse svarer hele 77 prosent av elbilistene at de bruker ladeboks... Les mer »
opel

Opel blir helelektrisk og lanserer Manta-e

Det er klart for neste kapittel i elektrifiseringen av Opel. Den tradisjonsrike tyske bilprodusenten skal ikke bare utvide sitt elektriske modellutvalg, men fra 2028 vil Opel utelukkende ha elbiler i sin europeiske... Les mer »
lade elbil

Vær varsom med elbillading på lånehytta

Sommerferien er her og mange har leid eller lånt hytte for å nyte late dager. Flere og flere bruker elbil på ferieturen. – Det er ikke sikkert det er bare å plugge... Les mer »
elbil lader

Nå velger nesten alle bortsett fra bedriftene elbil

Første halvår 2021 valgte hele 3 av 4 av de som kjøpte bilen selv en elbil. Det er fantastiske tall, som viser at det er mulig å nå målet om kun salg... Les mer »
polestar

Polestar og Tour of Norway sammen om miljøvennlig sykkelritt

Tour of Norway, landeveisrittet med verdens beste syklister i verdens vakreste omgivelser, har som mål å være det mest miljøvennlige sykkelrittene globalt. I samarbeid med Polestar reduserer nå Tour of Norway antall... Les mer »
lade elbil

Ny regel: Nye bygg skal være ladeklare

Stadig flere velger å skaffe seg elbil. Nå får dette også innvirkning på reglene i TEK17 og dermed nye byggeprosjekter. Norge skal bli et lavutslippssamfunn innen 2050. Regjeringen har som mål at... Les mer »
vy

Vy tilbyr Tesla som del av sitt Vybil-tilbud

Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye  Teslaer  som en del av tilbudet. Turbilene supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder, enten du skal på norgesferie med familien, hytta med vennegjengen eller... Les mer »
ratt subaru

Nasjonal transportplan i Stortinget mandag: De mellomstore byene er vinnere

Stortingets transportkomite har levert en innstilling på 400 sider med forslag og merknader til bygging og vedlikehold av jernbane, veg, luftfart og sjøfart de neste 12 årene.  – Det er de mellomstore... Les mer »
tesla

Mange klager på ladeproblemer med Tesla

Du har kjøpt en splitter ny elbil fra Tesla. Så oppdager du at den ikke lader som den skal. Hva gjør du? Du er nemlig ikke alene. Forbrukerrådet mottar hvert år hundrevis... Les mer »