naf

Elbilistene er skeptiske til elbil i Distrikts-Norge

En fersk undersøkelse viser at under halvparten av elbilister mener elbil passer for folk som bor i distriktene. – Dette er overraskende tall og viser at vi fortsatt har en vei å... Les mer »
naf

Slik får du opp den frosne ladeluka på elbilen

Snø og vekslende vintervær gjør at ladeluka på elbilen din kan fryse fast. – Med en plastpose og varmt vann, får du raskt opp en frossen ladeluke, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver... Les mer »
Mercedes-Benz

Rekordår for Mercedes-Benz i Norge

2022 ble det beste året i historien i antall nybilregistreringer for Mercedes-Benz i Norge med totalt 15.538 biler. Av disse var 10.500 personbiler, hvorav 632 rene AMG-modeller, og 5.038 varebiler. – Vi... Les mer »
Polestar

Polestar-biler får nyeste bilteknologi fra Google

Polestar-biler vil dra nytte av forbedringene og nyvinningene som Google presenterte på CES 2023. Inkludert Googles nye høyoppløselige kart som debuterer i Polestar 3, og utrullingen av fjernstyring for Polestar 2. – Disse... Les mer »
vinter biler

Elbilforeningen feirer: Hele topp 10-lista er elektrisk!

Alle de ti mest solgte bilmodellene i 2022 er elbiler! Hele 138 260 registrerte biler var en elbil. Det utgjør så mye som 79,31 prosent av nybilsalget. – For oss som har... Les mer »
naf

Elbil på glatta: Ikke la bilen bremse selv

Elbiler bremser nesten helt av seg selv fordi de bruker bremseeffekten til å lade batteriet. – Kraftig regenerering kan gjør at du sklir av veien på glatta. På glatte veier er det... Les mer »
biler speed

Hyundai med stor milepæl i Norge: Selger kun elbiler fra 1. januar 2023

Hyundai Motor Norway kan i dag melde at merket kun vil selge rene elektriske biler i det norske markedet fra og med 2023.  Etter åtte år med kontinuerlig vekst, har Hyundai etablert... Les mer »
vinter biler

Disse distriktskommunene er på elbil-toppen

Det er fortsatt folk i byene som kjøper flest elbiler – men noen distriktskommuner skiller ut. – Det er de rikeste distriktskommunene som kommer høyest opp på elbil-lista, sier Thor Egil Braadland,... Les mer »
simployer

Simployer: Disse regelendringene gjelder fra 2023

1. januar 2023 kommer det flere lovendringer som får betydning for deg som jobber med HR, lønn, HMS og økonomi.  Her har Simployers jurister oppsummert det viktigste. Endringer i arbeidsmiljøloven for å... Les mer »
naf

– Brems vekk rusten på bremseskivene

Rust på bremseskiver er et stort problem på elbiler og en av de hyppigste feilene på EU-kontroll. – Det er enkelt å unngå rust på bremseskivene. Finn en øde strekning og gjør... Les mer »