continental

Continental forsker på mikroplast og svevestøv

Med elbiler på ren strøm har bilisme blitt utslippsfritt i bruk. Men fortsatt virvler elbiler opp svevestøv og mister mikroplast fra dekkene. Dette jobber Continental med å løse. Sammen med Universitet i... Les mer »
lade elbil

Ny rekord: Mer enn ni av ti kjøper elbil

91 prosent av privatkundene som kjøpte ny bil i september valgte elbil. – Dette er rekordtall, og forteller at en ny regjering må ta tak i hurtiglading langs veiene på en helt... Les mer »
ford

VIDEO: Nordmenn med ny Mustang Mach-E rekkevidderekord

De to erfarne økosjåførene Henrik Borchgrevink og Knut Wilthil kjørte i helgen en Mustang Mach-E Long Range med bakhjulstrekk hele veien fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, en strekning på... Les mer »
nordvik

VIDEO: DS Automobiles har åpnet ny butikk i Bodø!

I april ble det kjent at det franske premium-merket DS Automobiles skulle bli en del av storsatsingen til M Nordvik i Bodø Storsenter. Nå står butikken klar i nye og moderne lokaler.... Les mer »
elbil tesla

Historisk elbilrekord i Norge – 68% av solgte biler i Nordland er elbiler

I så å si hele Norge settes nye rekorder denne måneden. Et eksempel er Nordland, her velger 68 prosent av nybilkjøperne elektrisk. Alle fylker i Norge er for første gang over 50... Les mer »
if

Flere på veiene i Nord-Norge, men færre bilskader i sommer

Trafikken har vært større i sommer enn i juni og juli i fjor, viser trafikkmålinger. Men færre har krasjet og hatt motortrøbbel i ferien. Forsikringsselskapet If har hatt en nedgang i bilskadene... Les mer »
elbil lader

Ny undersøkelse: Flere velger elbiler i Norge

Mer enn fire av ti nordmenn sier at deres neste bil blir en elbil. NAF har siden 2017 spurt norske bilister om hva slags bil de skal ha neste gang de skal... Les mer »
Norsk elbilforening

Ny undersøkelse: Stadig flere har ladeboks i garasjen

Tre av fire bruker hjemmeladeboks når de lader elbilen hjemme. Det viser ferske tall fra spørreundersøkelsen Elbilisten 2021, utført av Norsk elbilforening. I årets undersøkelse svarer hele 77 prosent av elbilistene at de bruker ladeboks... Les mer »
opel

Opel blir helelektrisk og lanserer Manta-e

Det er klart for neste kapittel i elektrifiseringen av Opel. Den tradisjonsrike tyske bilprodusenten skal ikke bare utvide sitt elektriske modellutvalg, men fra 2028 vil Opel utelukkende ha elbiler i sin europeiske... Les mer »
lade elbil

Vær varsom med elbillading på lånehytta

Sommerferien er her og mange har leid eller lånt hytte for å nyte late dager. Flere og flere bruker elbil på ferieturen. – Det er ikke sikkert det er bare å plugge... Les mer »