Birgit Skarstein og Nicolay Ramm leder Idrettsgallaen

nrk

Toppidrettsutøver Birgit Skarstein vant VM-gull i høst og ligger i hardtrening fram mot nye mesterskap neste år. Men først skal hun lede Idrettsgallaen på NRK sammen med Nicolay Ramm.

Birgit Skarstein har selv hentet hjem trofeet fra Idrettsgallaen de to siste årene. Nå gleder roeren og langrennsutøveren seg enormt til å lede idrettens store prisutdeling. Gallaen er tilbake i Hamar OL-Amfi lørdag 4. januar.

– Jeg er så glad i norsk idrett, så det å få lede idrettens festkveld er ordentlig stas, sier Birgit Skarstein. – Jeg har selv fått kjenne på verdien av å ha et fellesskap i ryggen. Nå håper jeg å kunne dele den følelsen med mange flere.

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

– Vi skal feire de store prestasjonene, men norsk idrett er så mye mer! Idretten byr på et helt spesielt samhold og engasjement, fra grasrot til topp. Det gjøres så mye bra arbeid rundt omkring i Idretts-Norge. Jeg gleder meg til å løfte frem både dedikerte frivillige, gode lag og store prestasjoner, sier Skarstein.

NRKs prosjektleder for Idrettsgallaen, Nadia Hasnaoui, er stolt over at NRK har sikret seg Birgit Skarstein som programleder sammen med Nicolay Ramm, som ledet gallaen også i fjor.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Birgit er en foregangskvinne og et stort forbilde for så mange både i og utenfor idretten. I tillegg har hun en sterk formidlingsevne og utstråling, sier Hasnaoui og fortsetter: – Nicolay er en superdyktig programleder. Det er en drøm å få jobbe med dem begge, de blir et strålende vertskap for Idrettsgallaen.

Idrettsgallaen blir Birgit Skarsteins debut som programleder, uten at hun kjenner på den store prestasjonsangsten enda.

– Jeg tror det å håndtere et direktesendt TV-show har mange likheter med det å konkurrere, sier hun. – Det gjelder å forberede seg godt, senke skuldrene og ha det gøy når det skjer. Dessuten er Nicolay en dreven programleder. Han er en leken type, samtidig som han er så profesjonell at jeg føler meg helt trygg på at dette kommer til å bli bra, sier Skarstein.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Som vanlig blir det flere musikkinnslag under Idrettsgallaen. NRK kan nå bekrefte at Vazelina Bilopphøggers skal opptre. Det umåtelig populære Toten-bandet annonserte nylig at de setter punktum i mars 2020 etter å ha holdt det gående i 40 år. På Hamar skal de opptre med et shownummer med høy allsangfaktor.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.