Pris til luksushotellet Villa Copenhagen to måneder etter åpning

Villa Copenhagen

Under Eiendomsdagene i Danmark den 10. september stakk hotellet Villa Copenhagen av med prisen for årets prosjekt.

Prisen deles ut av Estate Media, og til stede for å motta prisen på vegne av Villa Copenhagen, var Henrik Qvist-Jensen, administrerende direktør for Strawberrys eiendomsdivisjon.

– Det har vært en lang vei, men vi er superstolte over å ha kommet i mål på tross av de nåværende omstendighetene, sa Qvist-Jensen fra scenen. 

Les også:  Slik blir ladesommeren

Etter tre års renovering av det ikoniske sentralposthuset i København, åpnet Villa Copenhagen dørene 1. juli i år. Det nye luksushotellet er en del av Nordic Hotels & Resorts, og eies av Varner-brødrene og Petter Stordalen. Stordalen er tydelig rørt over prisen:

– Dette prosjektet står hjertet mitt nært. Vi har brukt det beste av ekspertise i hver minste detalj for å renovere bygningen, og resultatet er blitt helt unikt, forteller han. 

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

De siste årene har det tidligere sentralposthuset, som rommer over 100 år med historie, gjennomgått en enorm forvandling for å bli et luksushotell. Hotellet på 25.000 kvadratmeter rommer alt fra et 25 meter langt utendørs svømmebasseng, oppvarmet fra overskuddsvarmen fra kjøleanlegget, og med utsikt over København til en 1200 kvadratmeter Hidden Garden på taket av Villa Copenhagen. Hotellet har også eget brasserie, en cocktail- og vinbar, bakeri og designbutikk. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.