frp

FrP satser på lokaldemokratiet

Nylig ble FrPs alternative statsbudsjett lagt frem. I forslaget kunne man finne flere tiltak som var rettet mot bedring av lokaldemokratiet, mindre byråkrati og mer effektivisering. Regjeringens forslag til statsbudsjett la opp... Les mer »
tunnell

– Sørfoldtunnelene må inn i 2023-budsjettet

– Det er særlig viktig at Sørfold-tunnelene prioriteres i 2023-budsjettet. Det sa KNA i Transport- og kommunikasjonskomitéens budsjetthøring torsdag.  I et forslag til statsbudsjett hvor regjeringen har sett seg nødt til å... Les mer »
elden advokatfirma

– Strømstøtten reduserer inflasjon

Eiendom Norge er engasjert i energipolitikk fordi utviklingen i energiprisene har betydning for norsk økonomi, pengepolitikk og norske husholdningers bokostnader. Eiendom Norge var tilstede i høring om statsbudsjettet i Energi- og Miljøkomiteen.... Les mer »
jente barn

LESERINNLEGG: Skamløst fra regjeringen

I forslaget til statsbudsjett for 2023 fjerner regjeringen alle øremerkede midler til norske hospicer og barnehospicer, og kutter all støtte til det planlagte Andreas hus i Kristiansand. Av: helsepolitisk talsperson i FrP... Les mer »
laks

LESERINNLEGG: FrP og laksebaronene

Det er rørende å lese Stortingsrepresentant Helge André Njåstad i FrP sin omsorg for noen av landets aller rikeste i Bodøposten. Av: Geir Jørgensen, Stortingsrepresentant for Rødt. Det kan virke som FrPs... Les mer »
Kystrederiene

– Kystfarten må prioriteres sterkere i tiden fremover

Regjeringen har i sitt forslag til statsbudsjett videreført en svekket tilskuddsordning for sysselsetting av sjøfolk, på lik linje med det som ble vedtatt i fjor. Selv om det i Hurdalsplattformen er lovet en styrking... Les mer »
fartsgrense

– Et dårlig budsjett for trafikksikkerhet

Trygve Slagsvold Vedums statsbudsjett er lagt frem, og som ventet utsettes flere veiprosjekter på utbestemt tid. – Dette er dramatisk for målet om færre alvorlige ulykker på veiene og de som rammes,... Les mer »
pensjonist

– Regjeringen bruker de eldre som en salderingspost

Helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Bård Hoksrud, reagerer på helsebudsjettet regjeringen nylig la frem. I statsbudsjettet foreslår regjeringen blant annet kutt på en milliard kroner til heldøgns omsorgsplasser og avvikling av Eldreombudet. –  Det... Les mer »
nfk

Svært glad for økt stipend til borteboende elever

Nylig la regjeringen frem statsbudsjett. Der kom nyheten om at de vil øke stipendet for borteboende elever. – Dette er både gledelig og viktig, sier fylkesrådet for utdanning og kompetanse i Nordland Elin... Les mer »
Frivillighet Norge

Frivillighet Norge: Forventer statsbudsjett uten kutt

Om regjeringen ikke fullfinansierer momskompensasjonen og kutter til frivilligheten, er det et løftebrudd til frivilligheten i en krevende periode, mener Frivillighet Norge. – I hele 2022 har vi feiret frivillighetens år. Vi... Les mer »