Tror på Steinkjer-Victor i finalen på «Skal vi danse»

dansing

Han ser på seg selv som en underdog, men bookmakerne tror Steinkjers Youtube-helt Victor Sotberg (28) går til finalen i «Skal vi danse». Med kun tre par igjen er det duket for semifinale i «Skal vi danse» lørdag.

De som kjemper om årets finaleplass er svømmer Aleksander Hetland (36), influenser Jørgine Vasstrand (30) og YouTuber Victor Sotberg – som danser med Rikke Lund.

– Jeg registerer at Victor ser på seg selv som underdog, men vi og spillerne våre tror han tar seg til finalen. Victor har blitt en steingods danser i løpet av høsten, og han er en naturlig entertainer og sjarmbombe når TV-lysene slås på. Det har både dommere og publikum hjemme i sofaen fått med seg, sier oddsanalytiker i spillselskapet ComeOn!, Martin Skuggevik Foss.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Jørgine «Funkygine» Vasstrand har lenge vært en storfavortt i årets «Skal vi danse», og tallene viser nå at det er treningsbloggeren som ligger best an til å stikke av med seieren. Men det er jevnt mellom henne og Victor, ifølge Skuggevik Foss.

Akkurat nå viser vinneroddsen 2,05 for Funkygine og 2,60 for Victor Sotberg.

Tror Hetland ryker
Svømmer Aleksander Hetland danser sammen med proffdanser Nadya Khamitskaya. I løpet av høsten har danseparet fått full pott flere ganger i konkurransen, men likevel tviler bookmakerne på finaleplass for 36-åringen.

Les også:  Ber regjeringen bla opp for nye sykehus i Nord-Norge

– Det er høyt nivå på alle de tre gjenværende danseparene, men akkurat nå viser tallene at Alexander står i fare for å misse finalen. Med odds på 1,80 er det Hetland som er mest i faresonen for å ryke på lørdagens dansesending. «Funkygine» har 4,40 i odds og Victor Sotberg 2,40, forklarer ComeOn!-analytiker Skuggevik Foss.

Nærmer seg finale
I hele høst har 12 kjendiser prøvd å overbevise både seerne og dommerne på danseparketten. I løpet av sesongen skal kjendisene imponere med flere ulike danser innenfor sportsdans-sjangeren.

Les også:  LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

Vinneren av «Skal vi danse 2019» kåres lørdag den 16. november. Dette er den 15. sesongen av den populære programmet som vises på TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.