sykkel

Ny gang- og sykkelvei mellom Godøy og Saltstraumen

Fylkestingsrepresentant Svein Møllersen er svært fornøyd med, og lettet over, at Nordland fylkesting nå har vedtatt fullfinansiering av gang- og sykkelvei fra Godøystraumen til Saltstraumen. – Dette er en sak Senterpartiet har... Les mer »
nfk

Senterpartiet i Nordland fremmer uttalelse om pitesamisk og umesamisk

Senterpartiet på fylkestinget i Nordland ønsker å sidestille de samiske språkene pitesamisk og umesamisk med andre samiske språk i Norge. –  Vi må sørge for å ivareta det pite- og umesamiske språkområdet i... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Feil retning med Støre

Stortingsvalget ga oss tidenes rødeste Storting. De rødgrønne avslørte derimot raskt at gresset ikke er grønnere på andre siden av gjerdet. Lovnadene om «vanlige folks tur» viste seg å være et tomt... Les mer »
toyota

Senterpartiet i Nordland vil innføre avgiftsdifferensiering på drivstoff

Senterpartiet i Nordland fremmer en uttalelse om avgiftsdifferensiering på drivstoff, under fylkestingets samling i Svolvær. – Nordland er et stort fylke med store avstander og spredt bosetting. Det er vanlig i distriktene... Les mer »
Foto: Senterpartiet

Frp ønsker klart svar fra statsråden: – Er statsforvalteren en bremsekloss?

Kommunalpolitisk talsmann i Frp, Helge André Njåstad, sendte nylig følgende skriftlige spørsmål til kommunal- og distriktsministeren: «Synes statsråden at statsforvaltaren er en bremslekloss?» Begrunnelsen for spørsmålet er at Kommunal- og distriktsminister Bjørn... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

Bård Hoksrud advarer regjeringen: – Legg fra dere skylappene!

Fremskrittspartiet er redd for at regjeringens avvikling av Fritt Behandlingsvalg vil gi pasientene et fattigere, dyrere og dårligere helsevesen. – Nylig gikk Dr. Dropin-gründer Daniel Sørli ut mot helseministeren. Han advarer mot Ap/Sp-regjeringens politikk... Les mer »
Maskinentreprenørenes Forbund

– Du må ta grep straks, Trygve

Økonomiske sanksjoner og krisen i Europa får nå konsekvenser for anleggsfolk i hele Norge. Julie Brodtkorb er administrerende direktør i Maskinentreprenørenes forbund (MEF) og frykter oppsigelser og konkurser i anleggsbransjen etter ekstrem... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

FrP reagerer: Regjeringen vil avvikle fritt behandlingsvalg

Nylig kom lovforslaget om å avvikle fritt behandlingsvalg. Bård Hoksrud, FrPs helsepolitiske talsperson reagerer på dette. – Nå gjør regjeringen dessverre alvor av truslene sine og kommer med forslaget om å avvikle fritt... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Folket er lei av høye strømpriser

«Politisk kontroll over strømprisene’» heter det seg. Markeringen som har vært utenfor viser at folket er lei av høye strømpriser. Av: Mikkel Sibe og Ashish Bhargava , Akershus Senterungdom De høye strømprisene... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Vanlige folks tur til å bli lurt om fergepriser

Den 1. juli ble fergeprisene satt ned med 25 prosent. Nå har Ap og Sp foreslått å kutte 5 prosent til – men påstår at de har æren for å ha kuttet... Les mer »