toyota

Senterpartiet i Nordland vil innføre avgiftsdifferensiering på drivstoff

Senterpartiet i Nordland fremmer en uttalelse om avgiftsdifferensiering på drivstoff, under fylkestingets samling i Svolvær. – Nordland er et stort fylke med store avstander og spredt bosetting. Det er vanlig i distriktene... Les mer »
Foto: Senterpartiet

Frp ønsker klart svar fra statsråden: – Er statsforvalteren en bremsekloss?

Kommunalpolitisk talsmann i Frp, Helge André Njåstad, sendte nylig følgende skriftlige spørsmål til kommunal- og distriktsministeren: «Synes statsråden at statsforvaltaren er en bremslekloss?» Begrunnelsen for spørsmålet er at Kommunal- og distriktsminister Bjørn... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

Bård Hoksrud advarer regjeringen: – Legg fra dere skylappene!

Fremskrittspartiet er redd for at regjeringens avvikling av Fritt Behandlingsvalg vil gi pasientene et fattigere, dyrere og dårligere helsevesen. – Nylig gikk Dr. Dropin-gründer Daniel Sørli ut mot helseministeren. Han advarer mot Ap/Sp-regjeringens politikk... Les mer »
Maskinentreprenørenes Forbund

– Du må ta grep straks, Trygve

Økonomiske sanksjoner og krisen i Europa får nå konsekvenser for anleggsfolk i hele Norge. Julie Brodtkorb er administrerende direktør i Maskinentreprenørenes forbund (MEF) og frykter oppsigelser og konkurser i anleggsbransjen etter ekstrem... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

FrP reagerer: Regjeringen vil avvikle fritt behandlingsvalg

Nylig kom lovforslaget om å avvikle fritt behandlingsvalg. Bård Hoksrud, FrPs helsepolitiske talsperson reagerer på dette. – Nå gjør regjeringen dessverre alvor av truslene sine og kommer med forslaget om å avvikle fritt... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Folket er lei av høye strømpriser

«Politisk kontroll over strømprisene’» heter det seg. Markeringen som har vært utenfor viser at folket er lei av høye strømpriser. Av: Mikkel Sibe og Ashish Bhargava , Akershus Senterungdom De høye strømprisene... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Vanlige folks tur til å bli lurt om fergepriser

Den 1. juli ble fergeprisene satt ned med 25 prosent. Nå har Ap og Sp foreslått å kutte 5 prosent til – men påstår at de har æren for å ha kuttet... Les mer »

LESERINNLEGG: Største skatte- og avgiftsøkning på 20 år

Frp bidro til å redusere skatter og avgifter med 38 milliarder kr de siste åtte årene. Dagens regjering med Ap og Sp gikk til valg på omtrent samme skatte- og avgiftsnivå som... Les mer »
kjerringøy vinter

Økt skatt: Rødgrønt distriktsopprør mot regjeringen

I budsjettavtalen mellom Ap, Sp og SV støttes forslaget om å likestille oppdretts-konsesjoner gitt før og etter 1998. Samtidig har formueskatten generelt blitt skjerpet. Skattesatsen øker til 0,95 prosent på formuer over 17... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

– Regjeringen er handlingslammet

FrP-leder Sylvi Listhaug mener folk som har stemt på Arbeiderpartiet og Senterpartiet må ha grunn til å følge seg skuffet over regjeringens håndtering både av strømkrisen og pandemien. Hun deler bekymringen til... Les mer »