Rekordpåske for Solo

ringnes

Aldri før er det kjørt ut mer Solo fra Ringnes enn før påsken i år. – Drømmeværet kommer til å sørge for tidenes beste påskesalg for den gule brusen, sier sjef for Solo i Ringnes, Maria Heimisdottir Brennodden.

– Det er alltid litt krevende å sammenligne påskesalget fra år til år, ettersom tidspunktet for påsken varierer. Rapportene jeg mottar tilsier imidlertid at det aldri er kjørt ut mer Solo fra vårt lager enn de siste ukene, fortsetter hun.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Og det er store volumer det er snakk om. Nesten seks millioner liter Solo og Solo Super  distribueres ut til utsalgsstedene påskeuken og måneden i forkant.

– Omlag 20 prosent av det årlige Solosalget skjer i påskeuken og de to ukene før. Å sitte i solveggen og nyte en kald Solo eller Solo Super setter Ola og Kari i den rette påskestemningen, forklarer Maria.

Og mye av veksten er det Solo Super som står for. Den populære varianten er uten tilsatt sukker.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

– Veldig gledelig er det at stadig flere har fått øynene opp for Solo Super som er uten tilsatt Sukker. Solo-fansen har lenge tviholdt på originalen i påsken, men i år står faktisk Super for 34 prosent av volumet. Det vil faktisk ikke overraske meg om den allerede neste år  passerer sukkervarianten. I Oslo er den allerede størst, sier hun videre.

Kleskjeden Bik Bok lanserte før påske en egen Solokoleksjon. – Interessen var enorm. klærne forsvant rett ut av butikken. Det er jo litt gøy, da. Det sier litt om hvilken posisjon brusen har, smiler Maria.  

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Solo har vært her siden 1934 og har blitt omfavnet av det norske folk. Solo er kanskje en av Norges mest kjente merkevarer, og den absolutt største norske brusen. Fram til 60-tallet var den større enn Coca-Cola i Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.